Siirt Belediyesinden Toplamda 60 Bin TL Para Ödüllü Yarışma! Başvuru İçin Son Gün 22 Eylül

Siirt Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlenecek ve toplamda 60 bin TL para ödülü dağıtılacak olan 3x3 Sokak Basketbol Turnuva heyecanı başlıyor. 4 Eylül'de başlayan başvurular 22 Eylül'de sona erecek.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Vali ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimat ve destekleri ile gençleri spora teşvik etmek, sporcuları desteklemek, gençlerin spor yaparak eğlenceli aktivitelerle buluşmaları hedefleniyor.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya önderliğinde, Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen "3x3 Sokak Basketbolu" turnuvası 4 kategoride başlıyor. Turnuvada dereceye giren takımlara toplamda 60 bin TL tutarında çeşitli hediyeler verilecek.

Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi ‘Şahin Bey Parkı’nda 25-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvada yarışmak isteyen sporcuların 22 Eylül Cuma günü saat: 16:30’a kadar Siirt Belediyesi Hizmet Binası Beyaz Masa Servisine müracaatta bulunabilirler.
Turnuvaya başvurular; 4 Eylül’de başlayan, 22 Eylül’de sona erecek. 

Potadaki heyecan fırtınasını sokağa taşıyan turnuvada; büyük erkekler, gençler, yıldızlar ve bayanlar olmak üzere dört kategoride gerçekleştirilerek. Basketbol turnuvası,  müzikle ve çeşitli gösterilerle de renklenecek.

Her etapta dereceye giren takımlara kupa ve madalya ödülünün yanı sıra toplamda 60 bin TL tutarında çeşitli hediyeler ve sürpriz ödüller verilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN