Spor

Spor Haberleri

Galatasaray’ın stat isim sponsoru Cizreli iş insanı oldu

Sarı kırmızılı takımın yeni stat sponsoru, Cizreli iş insani Ramazan Bülbül’e ait Rams Global oldu.

Valencia'dan Fenerbahçe taraftarını kızdıracak sözler

Fenerbahçe'den ayrılan Enner Valencia, Brezilya ekibi Internacional'e gitti. Yıldız futbolcunun ilk sözleri "Buraya gelirken hiç tereddüt etmedim" oldu.

Galatasaraylı futbolcu trafik kazası geçirdi

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, Giresun'un Görele ilçesinde trafik kazası geçirdi.

Galatasaray, iki firma ile yılda 500 milyon lira kazanacak

Galatasaray, sezonu şampiyon olarak tamamlamasının yanı sıra sponsorluk için de çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak iki firma ile anlaşan sarı-kırmızılılar, yıllık 500 milyon lira kazanacak. Bu anlaşmadan 5 yılda toplamda 2.5 milyar lira kazanacak olan Galatasaray, kısa süre içerisinde resmi açıklamayı yapacak.

Siirtli Avukattan Galatasaray yönetimine sürpriz 'Ali Sami Yen' teklifi!

Galatasaray'ın eski Başkan Yardımcısı Siirtli Dr. Rezan Epözdemir, NEF ile yapılan isim sponsorluğunun sona ermesi üzerine yönetime sürpriz bir teklifte bulundu. Epözdemir, NEF ile olan sözleşmeyi yüzde 30 artırarak, 3 yıl için 214 milyon 500 bin lira vermeyi teklif etti. Epözdemir’in tek şartı, stadın adının Ali Sami Yen olarak değiştirilmesi...

Aziz Yıldırım Başkanlığa Adaylığını Açıkladı Ama Tek Şartla

Son dakika: Eski Fenebrahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp gündemine dair açıklamalarda bulundu. Yıldırım düzenlediği basın toplantısında, "Hiç kimse başkanlığa aday olmazsa ben adayım." ifadelerini kullandı.

TFF'den oyuncu kuralında sürpriz değişim kararı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2023-2024 sezonu futbolcu uygunluğu kurallarını ilan etti.

Arda Güler önümüzdeki sezon yüksek ihtimalle Mbappe ile forvette oynayacaklar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli ekibin genç yıldızı Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmeden nihai bir karar çıkmazken Ali Koç'un genç oyuncuya yaptığı teklif ortaya çıktı. Ayrıca Arda Güler'i isteyen takımın Milan değil, Real Madrid olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Dünyaca Ünlü Yeni Golcüsü İstanbul'da

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Fenerbahçe'nin sağlık kontrolünden geçeceğini duyurduğu yeni transferi Edin Dzeko İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un 2. ön eleme turundaki rakipleri belli oldu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu!

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan dahil olacak sarı-kırmızılılarda rakip belli oldu ve taraftarlar analizlere başladı. Kuralara seribaşı olarak katılacak sarı-kırmızılıların maç takvimi de netleşti.

PFDK’den 5 yıldızlı logo kararı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Medipol Başakşehir ile oynanan Türkiye Kupası finaline Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı logonun yer aldığı formayla çıkmasına ilişkin sarı-lacivertlilerin savunmasını değerlendirmeye alacağını ve incelemenin devam edeceğini açıkladı.

Fenerbahçe'de kavga çıktı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un açıklama yaptığı olağan mali genel kurulda tansiyon yükseldi ve tribünlerde kavga çıktı

Fenerbahçe Kongre Üyesi Özbilgin'den 'spora siyaset girmesin' tepkisi: Fener'e en büyük zararı Erdoğan verdi!

Fenerbahçe Kongre Üyesi Özbilgin'den "spora siyaset girmesin" tepkisi: Trabzonspor şampiyon olurken senin bakanların niye tribündeydi; Fener'e en büyük zararı Erdoğan verdi!

Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan'dan akıl almaz teklif!

Galatasaray'ın bonservisini almayı planladığı Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan'dan devasa bir teklif geldi. Arjantinli yıldıza, bir Suudi kulübü bonuslarla birlikte 100 milyon euroyu bulan bir teklif hazırladı.

Arda Güler rekor ücrete dünya deviyle anlaştı; Yılın en bomba transferi bitmek üzere

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler sarı lacıvertli kulüp ile yollarını ayırıyor. İşte yılın transfer bombasının detayları…

Galatasaray'da bir ayrılık daha

Gomis ile yollarını ayıran ve Mostafa Mohamed'i Nantes'e bonservisiyle gönderen Galatasaray'da Okan Kocuk da Samsunspor'a gitti.

Murat Sancak Dünyaca Ünlü Futbolcuyu Kadınlar Pazarına Götürüp Büryan Yedirdi

Murat Sancak: "Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelen Mario Balotelli'yi Fatih Kadınlar Pazarı'na götürüp Siirt büryanı yedirdim!"

Jesus, Ali Koç'u yalancılıkla suçlayıp fena bombaladı: Güvensem kalırdım

Fenerbahçe ile yolları ayıran Jorge Jesus, Ali Koç ile ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. Koç'un kendisine verdiği sözleri yerine getirmediğini iddia eden Portekizli hoca, "Transferlerin çoğu başkan tarafından gerçekleşti. Devre arasında oyuncu istedim 'Para yok' dendi. 'Samandıra ve transfer sende' dedi, inanmadım. Çünkü daha önce vadettiklerini hiç yerine getirmedi. Bu yüzden kalmamın bir anlamı yoktu. Güvensem kalırdım." ifadelerini kullandı.

Toplam 1319 haber.