Kurtalanspor: Yeniden ve yeniden başlıyoruz..

Geçtiğimiz sezen bölgesel amatör ligde Siirt'i temsin eden ve bu yıl Siirt'te amatör futbol liginde mücadele edecek olan Kurtalanspor'dan bir açıklama geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Zor günler geçiren Kurtalanspor kulüp başkanı geçtiğimiz haftalarda, başkanlık koltuğunu devir etmeye hazır olduğunu açıklamıştı.

Başkanlık koltuğuna talip çıkmayınca, görevi yeniden üstlenen Fırat Angün, yeni sezon öncesi taraftarlara, takıma sahip çıkma mesaj verdi.

Yeni sezon öncesi kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ise, Bu hafta içinde yeni yönetimi şekillendirip,yeni transferlerle sezona devam edecekleri belirtildi.

 

 

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "O kadar duyuruya rağmen KurtalanSpor'a sahip çıkmaktan çekinenler takımın iyi veya kötü gidişatından bir daha ne söz sahibi nede yadırgama sahibi değiller.." denildi.

"Yeniden ve yeniden başlıyoruz.." denilen yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu hafta içinde yeni yönetimi şekillendirip yolumuza hocamız ve yeni transferlerimizle devam edeceklerine açıklık getiren kulüp başkanımız takımın sahipsiz olmadığını dile getirdi..

O kadar duyuruya rağmen KurtalanSpor'a sahip çıkmaktan çekinenler takımın iyi veya kötü gidişatından bir daha ne söz sahibi nede yadırgama sahibi değiller..

Önce takıma sahip çık sonra gel gidişatı sorgula.

Taraftarlarımıza duyurulur ki takımına yeter ki sahip çık. Billyoruz ki tek İnanan ve takımın tek gerçek sahipleri sizsiniz..

Yeniden hazır olun ve yeniden başlıyoruz inşallah.."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN