Bölge

Bölge Haberleri

Şahin: 'Kararlarınızı hep barıştan, dostluktan yana alın'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Şüpheli şahısların üzerinde uyuşturucu ele geçirildi

Adıyaman'da polis ekiplerinin şüpheli şahıslar üzerinde yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

Diyarbakır'da enerji şirketi personeli elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Dicle Elektrik arıza ekibinde olan personel, elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Otomobilden hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobilden hırsızlık yapan 1 şahıs yakalandı.

Diyarbakır takımları haftayı puansız kapattı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig'de mücadele eden Diyarbakır'ın iki önemli temsilcisi Amedspor ve Diyarbekirspor, haftayı istedikleri sonuçları alamayarak puansız kapattı.

Dijitalleşme ve alternatif turizm HKÜ'de konuşuldu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Turizm Fakültesi tarafından, 15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında; Turizmde Dijitalleşme ve Alternatif Turizm konulu etkinlik HKÜ Cine Amfi'de gerçekleştirildi.

Hastanenin otopark sorunu çözüldü

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin park sorunu hayırsever bir vatandaşın 10 dönümlük alanı otopark olarak tahsis etmesiyle çözüldü.

Başkan Yılmaz: 'Ülkemizin geleceğine dair umut dolu bir mesajdır'

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 'Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı bayram, sadece bir tatil günü değil, aynı zamanda ülkemizin geleceğine dair umut dolu bir mesajdır' dedi.

Başkan Umut Yılmaz 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı. Yılmaz, 'Ben, 23 Nisan'ı, dünyaya hediye eden Mustafa Kemal Atatürk'ün, belediye başkanıyım. Biz, Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda, izinde gitmek için küçüklüğümüzden beri ant içmişiz' dedi.

51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı'nda kolon kesildiği bilirkişi raporuyla tespit edildi

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 6 Şubat depreminde yıkılan ve 51 kişinin ölümüne sebep olan Furkan Apartmanı'nda kolon kesildiği KTÜ bilirkişi raporuyla tespit edildi.

Gaziantep'te bir kişi dövülerek öldürüldü

Gaziantep'te bir kişi, alacak-verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan şahıslar tarafından dövülerek öldürüldü. Olay sonrası 4 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır'da otomobil ile pikap çarpıştı: 1 ağır yaralı

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde otomobil ile pikabın çarpıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Adıyaman köşe bucak ilaçlanıyor

Adıyaman Belediyesi, yaşanabilecek halk sağlığı problemlerini önlemek için larva ve sivrisineğe karşı ilaçlama çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa'da genç bir kadın sokak ortasında çırılçıplak görüntülendi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde psikolojik sorunları olduğu ve uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen genç bir kadın sokak ortasında çırılçıplak bir şekilde görüntülendi. Cep telefonuyla videoyu kaydeden bir vatandaşın "Neden böyle giyindin?" sorusuna kadın "Çünkü şu an bir savaş içindeyiz. Ve sıkıntılar yaşıyorum, kendimi ifade edemiyorum" yanıtını verdi.

GAÜN Mühendislik Fakültesi ve GAİB iş birliği ile düzenlenen eğitim programı başladı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi ile Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Gaziantep sanayi sektörünün çevreyle uyumlu ve sürdürülebilir bir geleceğe yönelik ihtiyaçları karşılamak amacıyla bir araya geldi. Bu kapsamda, Yeşil Mutabakat, Karbon Ayak izi ve Çevre konularında eğitmenlere, sanayi danışmanlarına ve mentörlere 20 Nisan-11 Mayıs tarihleri eğitim programı düzenlenecek.

Freni boşalan park halindeki otomobil kaza yaptı: 3 yaralı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde freni boşalan park halindeki sürücüsüz aracın hareket etmesiyle meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

GTB Başkanları'ndan 23 Nisan kutlama mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

GTB Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplam 5083 haber.