Bölge

Bölge Haberleri

Öğrenciler bursluluk sınavında ter döktü

Milli Eğitim Bakanlığının ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlediği Bursluluk Sınavı, Diyarbakır'da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Kaymakam Güngör, üs bölgesinde güvenlik korucularıyla bir araya geldi

Batman'ın Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Kozluk Sason sınırınında bulunan Harami Gediği üs bölgesinde görev yapan güvenlik korucularıyla bir araya geldi.

Kozluk'ta 2 köyü birbirine bağlayacak yolda çalışmalar başladı

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Geyikli ve Değirmendere köyleri arasında yol açma çalışmalarına başlandı.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Kaplan'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları (GAHİB) Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, bir mesaj yayımlayarak TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Bursluluk sınavında kimliğini unutan öğrencinin imdadına polis ekipleri yetişti

Gaziantep'te bursluluk sınavına giderken kimliğini evde unutan öğrencinin imdadına okul önündeki polis ekipleri yetişti.

Batman'da seyir halindeki otomobil alev aldı

Batman'da seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kadooğlu'ndan 23 Nisan kutlama mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GAİB Koordinatör Başkanı Kileci'den 23 Nisan mesajı

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci yayımladığı mesaj ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Kileci mesajında, 'Evrensel bir çocuk bayramı olan 23 Nisan, Cumhuriyetimizin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin teminatı olma özelliğini taşımaktadır' dedi.

Batman'da havaların ısınmasıyla vatandaşlar piknik alanlarına akın etti

Batman'ın Sason ilçesinde havaların ısınmasıyla hafta sonunu fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar, park ve piknik alanlarına akın etti.

Batman'da takla atarak ters duran araçta 2 kişi yaralandı

Batman'da takla atarak ters duran otomobilde bulunan 2 kişi ağır yaralandı.

Gaziantep'te uyuşturucu ve kaçak silah operasyonu: 1 tutuklama

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapılan operasyonda toprağa gömülü 2 varil içerisinde uyuşturucu madde ile 4 adet kaçak silah ele geçirildi. Operasyon kapsamında yakalanan bir kişi tutuklandı.

Adıyaman'da bir genç kız yaşamını son verdi

Adıyaman'da bir genç kız kendisini asarak yaşamına son verdi.

Diyarbakır'da dermatoloji ve kozmetoloji derneği kuruldu

Diyarbakır'da Doğu Dermatoloji ve Kozmetoloji Derneği kuruldu.

Eğil'in kültür ve turizm alt yapısı güçlendirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen ''Eğil Kalesi ve Peygamber Kabirleri Aydınlatma ve Çevre Düzenlemesi Projesi'' kapsamında yapılan çalışmalarla Eğil'in kültür ve turizm altyapısı güçlendirildi.

Turistik Diyarbakır Ekspresi davul zurnayla karşılandı

Ankara-Diyarbakır güzergahında ilk seferine başlayan Turistik Diyarbakır Ekspresi, Diyarbakır Tren Garı'nda davul zurna eşliğinde halayla karşılandı.

Şahinbey'de 23 Nisan Şenliği başladı

Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan Çocuk Şenliği başladı.

Gaziantep'te yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında yapıldı.

Sur Belediyesinde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakarete ilişkin soruşturma

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, Sur Belediyesinde mazbata töreni sonrasında, makam odasındaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözlerle ilgili soruşturma başlatıldı.

Toplam 5016 haber.