Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi: İlçeye Yeni Bir Park Kazandırdık

Siirt'in Eruh ilçesini şantiye alanına çeviren Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçeye yeni bir park kazandırdığını duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

İlçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Başkan Çiftçi, Eruh halkına daha konforlu bir yaşam sunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, yaptığı açıklamada, "İlçemizde yatırımlar aralıksız sürüyor. İlçemize kazandırılan 150 kişiye istihdam sağlayacak Tekstil Atölyesi yapım çalışması aralıksız devam etmektedir.Yakın bir sürede yapımı bitmiş olup halkımızın hizmetine sunulacaktır. Halkımızın hizmetine sunulmak üzere tahsis edilen yeni mezarlık alanında parke yol çalışmasına başlandı. Düğün salonumuzun da temelini attık. 

Düğün salonumuzun yapımı için bizlere desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Milletvekilimiz ve AK Parti Siirt İl Başkanımız Ekrem Olğaç’a şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum."

Başkan Çiftçi, ilçede istihdam başta olmak üzere halka daha konforlu bir yaşam sunmak için çalışmaların süreceğini sözlerine ekledi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN