DEM Parti Siirt Belediyesi Eşbaşkanları mazbatasını aldı

Siirt'te, 31 Mart'taki seçimlerde belediye başkanı seçilen DEM Partili Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, mazbatasını aldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt’te 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde DEM Parti adayları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, yüzde 49,64 oy alarak belediye başkanı seçildi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

Alağaş ve Kaysi, Siirt Adliyesi’ndeki Merkez İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. 

Safiye Alağaş ve Mehmey Kaysi’ye, DEM Parti Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş, DEM Parti İl Eş Başkanları Eşref Tekin ve Revşan Arslan, DEM Parti İl eşbaşkan yardımcısı Turgut Yürek belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Mazbatalarını, DEM Parti Siirt İl Eşbaşkan yardımcısı Turgut Yürek’in elinden  Alağaş ve Kaysi, daha sonra belediye binasına giderek göreve başladı.

Belediye önünde bir konuşma gerçekleştiren DEM Parti Siirt İl Başkanı Eşref Tekin, “seçim sürecinde eş başkanlarımız parti rozetiyle çalışma yürütüyordu ama bugünden sonra parti rozetleri olmadan tüm halkların hizmetinde olacaklar.” Dedi.

Belediye binası önünde toplanan halka seslenen Alağaş, “Bütün Siirt halkı burada büyük emek verdi. İradesine sahip çıktı. Bir saniye bile bizi yalnız bırakmadı. Halk bize inandı bizde halkımıza inandık bu inançla sandığa gittik. Seçim öncesi söylediğimiz gibi bu belediye halkın belediye, halkın hizmetinde olacak. Bireylerin kişilerin hizmetinde değil halkın hizmetinde olacak.” dedi. 

Eşbaşkan Mehmet Kaysi de, belediyenin büyük bir borç altında olduğunu belirterek halktan projeler için belirli bir süre istedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN