Bölge

Bölge Haberleri

SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü kadrosunu genişletiyor

SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hatice Bayar Açık SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Gaziantep'te 18 yıl aranması olan firari yakalandı

Gaziantep'te hırsızlık suçundan hakkında 18 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.

Depremzedenin kaldığı konteyner soyuldu

6 Şubat depremlerinden dolayı konteynerde kalan bir depremzedenin konteyneri kimliği belirsiz şahıs yada şahıslar tarafından soyuldu.

İş Bankası ve İmeceMobil'den Çiftçiler Günü'ne özel etkinlik

Türkiye İş Bankası ve iştiraklerinden tarım odaklı teknoloji şirketi İmeceMobil, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü vesilesiyle tarımın dünyadaki ve ülkemizdeki kritik önemi, sektördeki zorluklar ve çözümlerin masaya yatırılacağı 'İş'le İmece Buluşmaları' etkinlik serisini başlattı.

Batman'da dolu yağışı çilek bahçelerini vurdu

Batman'ın Sason ilçesinde etkili olan dolu yağışı, çilek bahçelerinde büyük zarara yol açtı.

Adıyaman Ziraat Odaları ilin tarımsal talepleri Ankara'ya taşıdı

Hasat sezonunun yaklaştığı bugünlerde Adıyaman il ve ilçe ziraat odaları başkanları başta TMO alımları olmak üzere birçok sorunu görüşmek üzere Ankara'da bürokrasi ile görüşmelerde bulunuldu.

Başkan Yılmaz'dan önemli uyarı

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, emlak, ilan ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksit ödemelerine ilişkin, 'Ödemeler, 31 Mayıs Cuma 2024 günü mesai bitimine kadar web sitemiz, veznelerimiz, Vakıfbank şubelerinden ve internet bankacılığından yapılabilir' dedi.

Borçlulara kötü haber

Ankara Barosu mensubu Avukat Mehmet Demirayak, özellikle son yıllarda sıklıkla gündeme gelen ve çokça kafa karışıklığına sebep olan munzam zarar tazminatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirayak, alacaklının faizle karşılanamayan munzam zararını talep etme hakkının gündemde olduğunu söyledi.

GTO, 26 Mayıs'ta eğitim festivali düzenliyor

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), 26 Mayıs'ta Gaziantep Odeon Performans Sanatları Merkezinde (GO PSM) eğitim festivali düzenleyecek.

Vali Varol, vatandaşları makamında ağırladı

Adıyaman Valisi Osman Varol, salı günleri geleneksel hale getirdiği halk buluşmaları ile vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinliyor.

Çoklu damar tıkanıklığıyla kalp krizi geçiren hasta Diyarbakır'da hayata tutundu

İzmir'den Diyarbakır'a gezmeye gelen 70 yaşındaki kadın, çoklu damar tıkanıklığıyla kalp krizi geçirdi. Dicle Üniversitesi'nde tedavi altına alınan hasta, tedavilerle tüm damarlar açılarak hayata tutundu.

Birinci olduğu yarışmadan kazandığını Gazze'ye bağışladı

Batman'da katıldığı şiir yarışmasında birinci olan lise son sınıf öğrencisi Hatice Zengin, kazandığı para ödülünü İsrail'in saldırıları altındaki Gazzelilere bağışlayarak gönüllere taht kurdu.

Tavuk karası hastalığı hayatını kararttı: Gündüz az görüyor, gece hiç görmüyor

Gaziantep'te yaşayan ve 2 yıldır tavuk karası adı verilen göz hastalığıyla mücadele eden Hasan Hüseyin Güneş, gözlerini kaybetme riski ile karşı karşıya. Hastalığı nedeniyle gündüz az gören, gece ise neredeyse hiç görmeyen Güneş, eski sağlığına kavuşmak istiyor.

Elektrik akımına kapılan işçi yaralandı

Adıyaman'da, elektrik akımına kapılan mutfak çalışanı hastaneye kaldırıldı.

Bitlis'te Bugün 4 Deprem Meydana Geldi

Bitlis'in Mutki ilçesinde gün içinde Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre 4 deprem meydana geldi.

Diyarbakır stadyumunda çimler yenileniyor

Diyarbakır stadyumu çimlerinin yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

SANKO Üniversitesi'nde romatoloji sempozyumu düzenlenecek

SANKO Üniversitesi ve Doğu Anadolu Romatoloji Derneği iş birliği ile 3. Romatoloji Sempozyumu düzenlenecek.

Diyarbakır'da cezaevinde yemek sonrası 115 hükümlü ve personel hastanelik oldu

Diyarbakır Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde yapılan yemekten yedikten sonra zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırılan 115 hükümlü ve personel taburcu edildi.

Adıyaman'da üreme sağlığını geliştirme etkinliği düzenlendi

Adıyaman Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü iş birliğinde Vartana Geçici Yaşam Alanında 'Kadın üreme sağlığını geliştirme' etkinliği düzenlendi. Uluslararası Ebelik Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde kadınlara iki gün boyunca geniş çaplı eğitim verildi.

Toplam 5805 haber.