Bölge

Bölge Haberleri

Gaziantep'teki FETÖ operasyonunda 1 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 1'i sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Tahmazoğlu: 'Halı sektörü Türkiye ve Gaziantep'in sanayide de lokomotif sektörüdür'

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Varol, esnaflarla bir araya geldi

Adıyaman Valisi Osman Varol, kentin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalleyi gezerek esnaflarla bir araya geldi.

Tahmazoğlu: 'En güzel temizlik kirletmemektir'

Ttemizlik seferberliği başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Dayı Ahmet Ağa İlkokulu ve Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu öğrencileri ile birlikte mahallelerde çöp topladı.

Otomobil takla attı: 1 yaralı

Adıyaman'da otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Adıyaman Belediyesi'nden temizlik çalışması

Adıyaman Belediyesi tarafından kentteki cadde ve sokaklar temizleniyor.

Toplu taşıma araçları denetlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kent merkezindeki toplu taşıma araçlarında yaptığı denetim sonucunda kusurlu bulunan araç sürücülerine ve minibüslerin bağlı olduğu kooperatife yazılı ve sözlü uyarıda bulundu.

Jandarmadan özel çocuklara trafik eğitimi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince özel çocuklara trafik eğitimi verildi.

Umre'de rahatsızlanan vatandaş ambulans uçakla yurda getirildi

Umre için gittiği Suudi Arabistan'da rahatsızlanan Türk vatandaşı, önceki gün sabah saatlerinde Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla yurda getirildi.

Yer altı mağarasında kurtarma operasyonu

Adıyaman'da yer altı mağarasına girerek mahsur kalan keçi, AFAD ekiplerinin yaptığı operasyonla kurtarıldı.

Gölbaşı'nda parkların bakımı yapılıyor

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin muhtelif yerlerindeki parklarda bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

Anpa Gross artık Anadolu'da

Anpa Gross Marketler Zinciri, yeni mağazasını Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sanayi şehri ve yıldızı olarak anılan Gaziantep'te Anpa Gross 27 AVM'de hizmete açıyor. 18 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00 'da yapılacak muhteşem açılışta her zaman olduğu gibi büyük indirimler ve kampanyalar, Anpa Gross müşterileriyle buluşacak. Görkemli açılışa büyük bir ilginin olacağı bekleniyor.

Radikal Eğitim Kurumu ortaokul öğrencileri mezuniyet gecesinde kep fırlattı

Özel Diyarbakır Radikal Eğitim Kurumu ortaokul öğrencileri, zorlu geçen bir eğitim öğretim dönemi sonunda diplomalarını aldı. Kurum tarafından düzenlenen mezuniyet gecesine katılan öğrenciler gönüllerince eğlenip, mezun olmanın heyecanını keplerini fırlatarak yaşadı.

Gaziantep'te gerçeği aratmayan afet tatbikatı

Gaziantep'te alanında uzmanlaşmış hekimler ve sağlık personelinin katıldığı, kısıtlı imkan ve zor saha şartlarını barındıran muhtemel afet tatbikatı gerçeği aratmadı.

Park halindeki araç yandı

Adıyaman'da park halindeki hafif ticari yandı.

Parklar güzelleştiriliyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların dinlenmek ve vakit geçirmek için yoğun olarak kullandığı parklarda çim biçimi yaptı, aydınlatma ile ilgili arızaları giderdi, kırılan bank ve bordür taşlarının onarımını gerçekleştirdi.

Milli sporcular Vali Varol ile bir araya geldi

Gençlik Haftası' ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında uluslararası arenada başarılar elde eden Adıyamanlı milli sporculardan oluşan gençlik kafilesi Vali Osman Varol ile bir araya geldi.

Kahta Müftülüğü engellileri unutmadı

Adıyaman'ın Kahta İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

GAÜN öğrencilerinden Kudüs söyleşisi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Amine Sena Aslan ve Dilek Kurt tarafından Kudüs Söyleşisi düzenlendi.

Toplam 5805 haber.