Bölge

Bölge Haberleri

Turnuvanın galibi Gümüşkaya Spor Takımı oldu

Adıyaman Atakent Çok Programlı Lisesinde düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasının galibi Gümüşkaya Spor Takımı oldu.

Görme engelli kardeşler kurban bağışında bulundu

Adıyaman'da ikamet eden görme engelli kardeşler Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulundu.

Meteoroloji uyardı! Gök gürültülü sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM), bugün Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Eskişehir ve Siirt çevreleri ile akşam saatlerinden sonra Marmara'nın batısı ve güneyinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirdi.

70 yaşındaki çift karavanla Türkiye turunda

Kırıkkale'den karavanla Doğu ve Güneydoğu Anadolu turuna çıkan emekli Hatice-Fazlı Yazan çiftinin durakları, Malatya, Kayseri, Sivas ve Elazığ'ın ardından Diyarbakır oldu. 2018 yılından beri aralıklarla karavanla seyahat eden 70 yaşındaki çift, Türkiye'nin büyük bölümünü gezdiklerini dile getirdi.

Fırtına Kulp'ta evin çatısını uçurdu

Diyarbakır'ın Kulp ilçesi Turgut Özal Mahallesinde yaşayan dört kişilik bir ailenin evi geçtiğimiz gün meydana gelen fırtınadan etkilendi. Etkili olan fırtına nedeniyle 2 katlı evin çatısı uçtu.

Gaziantep'te Sosyal Güvenlik Haftası kutlandı

Gaziantep'te Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda çelenk bırakma töreni düzenlendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: '(Seçim sonuçları) Birilerine fatura etmek gibi bir kolaycılığı seçmeyeceğiz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Adıyaman'da teşkilatlarla düzenlediği toplantıda seçim sonuçlarını birilerine fatura etmek gibi bir kolaycılığı seçmeyeceklerini vurguladı.

Devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı

Adıyaman'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosikletin devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Valilik açıkladı: 4 gün boyunca yasaklandı

Van Valiliği açıklamalarında, gösteri yürüyüşü, açık hava toplantılarının ve kapalı yer toplantıları, basın açıklaması, oturma eylemi ve anket yapılması, çadır ve stant kurulması, imza kampanyası düzenlenmesi, bildiri dağıtılması ve her türlü protesto eyleminin 4 gün boyunca yasaklandığı belirtildi.

Dereye düşen kediyi kurtaran öğrenci kendisi mahsur kaldı

Batman'da İluh Deresi'ne düşen kediyi kurtaran lise öğrencisi, bu kez kendisi mahsur kaldı. Öğrenci, arkadaşlarının yardımı ile dereden çıktı.

Kaymakam Yılmaz, engelli vatandaşlarla buluştu

Engelliler Haftası münasebetiyle Diyarbakır'ın Çermik Kaymakamı Vahit Yılmaz engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi.

Yedi Başak 2024 kurban kampanyası ile kardeşlik köprüsü kuruyor

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, 2024 yılında gerçekleştireceği kurban bağışı kampanyasının detaylarını duyurdu. 'Kurbanım Kardeşime' sloganı ile kampanyasını duyuran Dernek, yurt dışı Afrika kurban bağışı hisse bedelini 3 bin 500 TL, Gazze için kurban bağış bedelini 7 bin 500, yurtiçi kurban bağışı bedelini ise 11 bin 500 TL olarak belirledi.

Kontrolden çıkan tır köprüden uçtu: 2 ölü

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda çarpışan 2 tırdan biri kontrolden çıkararak köprüden aşağı uçtu. Feci kazada tırda bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Diyar Masa sorunları çözüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde vatandaşların sorunlarını çözmek için hizmet veren Diyar Masa, son bir ayda bin 130 talebi uygun birimlere yönlendirerek çözüme kavuşmasını sağladı.

Gastronomi şehrinde kağıt üstünde kebap dönemi

Gastronominin başkenti Gaziantep'te tarihi bir mekanda hizmet veren bir kebapçı, geleneksel sunum yöntemlerini bir kenara bırakarak kebapları tabak ya da bardak kullanmadan doğrudan kağıt üzerinde servis etmeye başladı. Bu yenilikçi sunum tarzı, şehirdeki yemekseverlerin yoğun ilgisini çekti.

Adıyaman'da 120 inşaat işçisi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 120 işçi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Yangın tüpünden uyuşturucu çıktı: 2 gözaltı

Batman'da durdurulan bir otomobilde dedektör köpekle yapılan aramada bagajda bulunan yangın tüpü içerisine zulalanmış 1 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

İhmal 11 yaşındaki çocuğun ölümüne neden oldu

Adıyaman'da, akımı kesilmeyen ve bir kısmı dışarıda bırakılan elektrik kabloları, 11 yaşındaki çocuğun ölümüne neden oldu.

Coffy'den tek fiyata kahve satışı

Türkiye'nin en hızlı büyüyen, ilk tek fiyatlı dijital kahve markası Coffy, büyüme istikrarını sürdürüyor. 2019 yılında İstanbul Kadıköy'deki ilk mağazasıyla müşterileriyle buluşan marka, 100'üncü şubesini Diyarbakır'da açtı.

Toplam 5805 haber.