Trabzonspor'da Şok Eden Karar: Galatasaray Maçı Öncesi 2 Oyuncu Kadro Dışı

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un artık A takımdan ayrı olarak idman yapacağını ve iki oyuncu için disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatıldığını açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un bundan sonraki süreçte takımdan ayrı idman yapacaklarını bildirdi. "Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır."

Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok idmanlara çıkmadı!

Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen Abdülkadir Ömür'ün ayrılmak için idmanlara çıkmadığı öğrenildi.

Manisa FK maçı sonrası değerlendirmelere bulunan Avcı, "Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok çeşitli sebeplerden dolayı antrenmanlarda yoklar. Nedenini bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Abdülkadir Ömür'ün Fransa ve Hollanda'dan bazı takımlarla görüşme halinde olduğu ve ayrılmak istediği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN