TPAO'nun Komşu İlimizde 30 Personel Alımı İptal Edildi! İşte Nedeni

Türkiye Petrolleri A.Ş. (TPAO) 21 Ağustos'ta Şırnak'ta önlisans mezunu 30 personel alacağını duyurmuştu. Başvuranlar aldıkları smsler ile şok yaşadı. İşte TPAO Personel alımının iptal nedeni.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Şırnak Bölge Müdürlüğü’ne 30 personel alacağını 21 Ağustos’ta yayınladığı duyuru ile ilan etmişti. Yüzlerce kişinin başvurduğu iş ilanı iptal edildi. Başvuru yapanlar bugün aldıkları smsler ile şok yaşadılar.

Alım ilanına başvuran herkese sms yoluyla gönderilen mesajda, “Sn...Başvurmuş/ Davet Edilmiş Olduğunuz 000077360x No’lu [TalepMeslekAdı] İş İlanı İptal Edilmiştir” denildi.

Herkes personel alımının neden iptal edildiğini merak ediyordu. İşte iptal nedeni; Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın Şırnak Bölge Müdürlüğü'nün kuruluş süreci devam etmektedir. Bu nedenle, kuruluşun bu aşamasında yeni personel alımının uygun olmadığına karar verilmiş ve personel alım talebi iptal edilmiştir. İş başvurusunda bulunan tüm adaylara, bu durum e-posta ve kısa mesaj (sms) yoluyla duyurulmuştur.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın Şırnak Bölge Müdürlüğü'nün kuruluş sürecinin devam etmesi sebebiyle personel alım talebi iptal edilmiştir. Adaylar, bu durum hakkında e-posta ve sms ile bilgilendirilmişlerdir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN