Siirtli İş İnsanları Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi! Soruyoruz Siirt İçin Ne Yapacaksınız?

Siirtli Bürokratlar ve Siirtli İş Adamları, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül'ün ev sahipliğinden bir araya geldi. Artı Siirt aracılığıyla vatandaşların sık sık gündeme getirdiği Siirtli iş adamlarının Siirt'e faydası ne? sorusundan sonra bu toplantının yapılması ise gözlerden kaçmadı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül'ün daveti üzerine, Siirtli Bürokratlar ve farklı alanlarda ticaret yapan Siirtli iş insanları bir araya geldi. Toplantıya, Mervan Gül, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Siirtli Bürokratlar ve çok sayıda iş insanları katıldı.

Siirtli vatandaşların yıllardır Siirtli iş adamlarının, memleketlerine yeteri kadar yatırım yapmadıklarını dile getirdikleri bir süreçte bu toplantının yapılması ise gözden kaçmadı.

Siirt'te herhangi bir yatırımı olmayan iş insanlarının, memleketlerine de yatırım yapmaları konusunda eleştirildikleri bir ortamda gerçekleştirilen bu toplantıda, Siirt'te yatırım planlarının masaya yatırılması bekleniyor.

Artı Siirt Haber Ajansı olarak bu toplantının, daha önceki yıllarda da Siirt için bir araya gelinen ancak herhangi bir sonuç alınamaya toplantılar gibi olmamasının üzerinde durulmasını istiyoruz. Siirtli iş insanlarını sosyal medya hesaplarından her şey Siirt için demelerinden ziyade Siirt ve Siirt halkı için adım atmaya davet ediyoruz.

Kuru Toplantılara Kuru Ziyaretlere Siirt'in Karnı Tok! Siirt İş İstiyor, Yatırım İstiyor 

Yıllardır Ankara'ya yapılan ziyaretler, iş insanlarıyla yapılan toplantılar sonrası Siirt'e istihdama yönelik doyurucu anlamda somut bir adım atılmadı. Artık yapılan toplantıların ve ziyaretlerin olumlu sonuçlanmasını ve Siirt yararına en kısa sürede adım atılmasını bekliyoruz. Artık Siirt halkının, Siirtli bürokratlar ve iş insanlarının ziyaret ve toplantı haberlerini görmekten sıkıldıklarını bilmelerini isteriz. Siirtlilerin tek isteği projeler üretilip  yatırımların yapılmasını görmek.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • İLİM_FEN | 10 Temmuz 2023 11:54

    HELAL ARTI SİİRT İŞTE MİLLETİN SORUNLARINI DİLE GETİRMENİZ BİZİ SEVİNDİRİYOR.TŞKÜRLER VAROL

  • Garo | 08 Temmuz 2023 20:08

    B** yapacaklar

  • …. | 08 Temmuz 2023 13:25

    VURGUNA DEWAMKE ????

BUNLARA DA BAKIN