Galatasaray'da bir ayrılık daha

Gomis ile yollarını ayıran ve Mostafa Mohamed'i Nantes'e bonservisiyle gönderen Galatasaray'da Okan Kocuk da Samsunspor'a gitti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Yeni sezonu 27 Haziran'da açacak olan ve hedefini Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak olarak belirleyen Galatasaray'da transfer konusunda hareketlilik yaşanıyor. Mohamed ve Gomis'in ayrılığı sonrası bir veda daha belli oldu.

NANTES, MOHAMED'İN OPSİYONUNU KULLANDI

Nantes kulübü, sezon başında Galatasaray'dan 250 bin Euro'ya kiraladığı Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullandığını açıkladı. Bir ara takımında kadro dışı kalan, para cezası verilen ancak kısa sürede affedilen 25 yaşındaki Mısırlı futbolcu hakkındaki kararını değiştiren Nantes'ın, bonservisi alabilmesi için Galatasaray'a 5 milyon 750 bin Euro daha ödemesi gerekiyordu.

PARANIN TAMAMI TRANSFERE

Sarı kırmızılı kulüp, 2 milyon dolar karşılığında kiraladığı Mohamed'i 4 milyon dolar daha ödeyerek bonservisini almıştı. Gelen paranın tamamı transferde kullanılacak. Geçtiğimiz sezon Nantes formasıyla 51 maça çıkan 25 yaşındaki Mostafa Mohamed, bu maçlarda 11 gol 4 asist kaydetti.

GOMİS'E VEDA

Galatasaray, Fransız forveti Bafetimbi Gomis'e veda etti. Sarı kırmızılılar, 37 yaşındaki forvete, "Seninle birlikte zaferler kazanmak çok güzeldi Bafe..." sözleriyle veda etti. 2022'de Al-Hilal'den Galatasaray'a ikinci kez gelen Gomis, 23 Süper Lig maçında 8 gol attı.

OKAN KOCUK SAMSUN İLE ANLAŞTI

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren kaleci Okan Kocuk, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'la 3 yıllık anlaşmaya vardı. Resmi açıklama kısa sürede yapılacak.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN