Fenerbahçe Kongre Üyesi Özbilgin'den 'spora siyaset girmesin' tepkisi: Fener'e en büyük zararı Erdoğan verdi!

Fenerbahçe Kongre Üyesi Özbilgin'den 'spora siyaset girmesin' tepkisi: Trabzonspor şampiyon olurken senin bakanların niye tribündeydi Fener'e en büyük zararı Erdoğan verdi!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu'nda konuşan Özbilgin, "Cumhurbaşkanı, Galatasaray'ı tebrik etmiş siyasete girmiyor diye. Ben ona şimdi soruyorum Trabzonspor şampiyon olurken senin bakanların protokolde değil de neden tribündeydi?" dedi. Trabzonspor'un 2021-2022 Süper Lig şampiyonluğunu ilan ettiği karşılaşmayı dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tribünden takip etmişti. 

Özbilgin sözlerine, "Herkes diyor ki Sayın Erdoğan Fenerbahçeli, Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak. En büyük zararı biz Tayyip Erdoğan'dan gördük, görmeye de devam ediyor" diye devam edince salonda alkış koptu.

Süper Lig'de 2022-23 sezonunda şampiyon olan Galatasaray futbol takımı, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmişti.

Erdoğan, Galatasaray heyetine yaptığı konuşmada, "Günümüzün neticeye odaklı dünyasında futbolun birleştirici gücü maalesef zaman zaman geri plana itilebiliyor. Bilhassa siyasi tartışma ve mücadelenin spor müsabakalarının dışında tutulması milletimizin huzuru açısından büyük önem arz ediyor. Galatasaray Kulübü'nün sergilediği hassasiyeti takdirle karşılıyorum. Bu tavrınızı önümüzdeki sezon boyunca da sürdürmenizi bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN