Arda Güler rekor ücrete dünya deviyle anlaştı Yılın en bomba transferi bitmek üzere

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler sarı lacıvertli kulüp ile yollarını ayırıyor. İşte yılın transfer bombasının detayları…

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Hem Türkiye’de hem de dünyada tüm gözlerin üzerine olduğu isimlerin başında yer alan Arda Güler Fenerbahçe ile yollarını ayırıyor.

Geçtiğimiz sezondan bu yana Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan ve Avrupa devlerini peşine takmış transfer teklifleri adeta art arda geliyordu.

Fenerbahçe formasıyla çıktığı her maçta performansıyla herkesi kendine hayran bırakan 18 yaşındaki yıldız futbolcu Arda Güler ayrılık hazırlıklarına başladı.

Jorge Jesus’un ayrılığının ardından Fenerbahçe’de teknik direktör arayışları devam ederken Arda Güler cephesinde yaşanan transfer haberi ise sarı lacıvertli taraftarları bile şaşkına çevirdi.

İşte ‘son yılların en bomba transferi’ olarak adlandırılan Arda Güler transferine dair merak edilen detaylar…

18 yaşındaki yıldız isim Arda Güler’n, Paris Saint-Germain'in bu yaz en büyük hedeflerinden biri olduğu aktarıldı.

Fransız ekibinin, genç yıldızın transferi için şimdiden temaslara başladığı iddia edildi.. Arda'nın yeteneği ile uluslararası alanda en fazla bilenen "Wonderkid"lerden biri olduğu kaydedildi.

Arda Güler'in, genç yaşına rağmen Fenerbahçe gibi baskının çok fazla olduğu bir takımda önemli bir konumda olduğu belirtildi.

Milli futbolcunun, bu sezon 27 maçta 6 gol, 4 asistlik bir performansla oynadığı hatırlatıldı. Ayrıca Arda'nın şimdiye kadar toplamda 43 resmi maçta Fenerbahçe formasını sırtına geçirdiği vurgulandı.

Arda'nın özelliklerine de değinilirken, genç ismin mükemmel bir tekniğe sahip olduğu aktarıldı. Genç futbolcunun; oyun kurucu, kanat ve ikinci forvet olarak görev alabildiği ifade edildi.

Genç futbolcu Arda Güler’in PSG transferine oldukça sıcak baktığı kaydedilirken resmi açıklamaların önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden Arda Güler'in adı; Bayern MünihBorussia DortmundNewcastle UnitedAjaxBarcelona gibi ekiplerle de anılıyor.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN