Siirt MEB AKUB Ekibi, '19 Mayıs Ruhuyla 19 Kilometre Doğada Yürüyorum' Etkinliği Düzenledi

Siirt Milli Eğitim Bakanlığı Arama Kurtarma Birimi (MEB AKUB) üyeleri, '19 Mayıs Ruhuyla 19 Kilometre Doğada Yürüyorum' temalı doğa yürüyüşü etkinliğinde bir araya geldi. Etkinlik, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlama amacıyla gerçekleştirildi ve katılımcılar doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Siirt Milli Eğitim Bakanlığı Arama Kurtarma Birimi (MEB AKUB) üyeleri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. "19 Mayıs Ruhuyla 19 Kilometre Doğada Yürüyorum" temalı doğa yürüyüşü, Siirt'in Şirvan ilçesinde bulunan Bacavan Yaylası'ndaki 1500 rakımlı dağın zirvesinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan MEB AKUB üyeleri, sabah erken saatlerde Bacavan Yaylası'nda belirlenen yürüyüş rotasında bir araya geldi. Katılımcılar, 19 kilometrelik parkuru doğanın huzur verici atmosferinde yürüyerek tamamladı. Yürüyüş boyunca doğanın tadını çıkaran ekip üyeleri, aynı zamanda 19 Mayıs'ın anlam ve önemine vurgu yapan konuşmalar yaptı.

MEB AKUB üyeleri, doğa yürüyüşü sayesinde hem fiziksel aktivitelerini gerçekleştirdi hem de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusunu doğayla iç içe yaşadı. Etkinlik sırasında çekilen fotoğraflar ve videolar, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve etkinliğe katılamayanlarla paylaşıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN