Cüzdanını Bulan Depremzede Aileyi Köşke Yerleştiren Ali Burak Ceylan Konuştu

Öğretmen Muhammed Irmak isimli bir depremzede, geçtiğimiz yıl cüzdanını bulduğunu bir oyuncunun depremden sonra kendilerine yardım ederek köşk kiraladığını anlattı. Ünlü oyuncunun Ali Burak Ceylan olduğu ortaya çıktı. Ceylan, Instagram hesabından açıklama yaptı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin yıldönümünde depremzede öğretmen Muhammed Irmak, Aramızda Kalsın programına konuk olarak yaşadıklarını anlattı.

Her şeyin yolda bulduğu cüzdanla başladığını söyleyen Irmak, "Adıyaman'da öğretmenim. Yarıyıl tatili için ailemin yanına İstanbul'a gelmiştim. Akşam saatlerinde Üsküdar'da bir cüzdan buldum. İnternetten araştırdığım cüzdanın sahibinin ünlü oyuncu bir olduğunu öğrendim. Sosyal medyadan ulaşamadım. Sonra sahibi olduğu yapım şirketinin web sitesi üzerinden telefonuna ulaştım. Kendisi hediye vermek istedi ama kabul etmedim. 'Bir gün dara düşersen ara beni' dedi" diye konuştu.

Yaşanılandan tam 5 saat sonra Adıyaman'a dönen Irmak, döndüğü gecenin sabahında 6 Şubat depreminin meydana geldiğini kaydetti.

Akrabalarının göçükte kaldığını söyleyen Irmak, çareyi cüzdanını bulduğu ünlü oyuncuyu aramakta buldu:

"Yaşananlardan sonra 5 Şubat'ta Adıyaman'a döndüm. 12 saat sonra deprem oldu. Benim evim yıkılmadı ama akrabalarımdan göçükte kalanlar ve hayatını kaybedenler oldu. 10 akrabam vefat etti. Teyzelerim ve dayılarım evsiz kaldı. Sonrasında oyuncuyu aradım. Sağ olsun bize yardımcı oldu. 4 ailenin, yaklaşık 20 kişinin elinden tuttu. Bebek mamasından ve bezine kadar aldılar. Artık yavaş yavaş düzenini kurup, evden ayrılanlar oluyor."

Cüzdanını Bulan Depremzede Aileyi Köşke Yerleştiren Ali Burak Ceylan Konuştu

ALİ BURAK CEYLAN AÇIKLAMA YAPTI

Depremzede aileye yardım eden ismin ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan olduğu ortaya çıktı. Ceylan, Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Ceylan, "Bu videoyu biraz kendimi mesuliyet altında hissetiğim için çekiyorum. Muhammed isimli kardeşimizin anlattığı şeyler doğrudur. Bu videoyu çekmemde iki sebep var. Allah razı olsun o kadar çok dua geldi ki. Bu organizasyonu sadece benim yaptığım ifadeleri geçiyor. Birincisi bu bizim için bir borçtu. Ben ve dostlarım gereğini yaptık. Allah, Muhammed’i karşıma çıkardıysa bir sebebi var. Bu benim için şeref mertebesidir" diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN