Batman'da İki Erkek Cesedi Bulundu!

Batman kent merkezinde iki gün içerisinde iki ceset bulundu. Gültepe ve Hilal Mahalleleri'nde boş arazide bulunan cansız bedenler, kentte büyük üzüntüye neden oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İLK OLAY HİLAL MAHALLESİNDE MEYDANA GELDİ

Cumartesi günü saat 16.00 sularında Hilal Mahallesi yakınlarındaki fuar alanı bitişiğindeki mısır tarlasında bir erkek cesedi bulundu. Çevreden geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada erkek cesedinin 24 yaşındaki P.Ç.’ye ait olduğu belirlendi. Olay yerinde bir adet kurusıkı tabancanın da bulunduğu öğrenilirken, yapılan otopside genç adamın intihar ettiği belirtildi.

BİR GÜN ARAYLA İKİNCİ VAKA GÜLTEPEDE MEYDANA GELDİ

Hilal Mahallesi’nde yaşanan üzücü vakanın bir gün sonrasında bu kez Gültepe Mahallesi mevkiinde boş arazide genç erkek cesedi daha bulundu. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Komuta Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kimliği üzerinde bulunmayan cesedin ölüm sebebi otopsinin ardından belli olacak. Polis ekipleri şüpheli ölüm ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, kentte yaşanan ölümlü vakalar kamuoyunda büyük üzüntüye neden oldu. 

Batman'da İki Erkek Cesedi Bulundu!

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN