Spor

Spor Haberleri

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca TRT'de şifresiz yayınlanacak

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca TRT kanalları ve TRT Dijital platformu tabii'de yayınlanacak. Türk takımlarının Avrupa maçları ise TRT 1 ve TRT Spor'da şifresiz olacak.

Fenerbahçe'ye geliyordu: Beşiktaş devreye girip Çağlar Söyüncü'yü bitiriyor!

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferinde geri adım atınca Beşiktaş fırsatı değerlendirdi ve Atletico Madrid'le anlaşmaya vardı.

Şehitkamilli yıldızlar futbol arenasında parlıyor

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü'nün genç yetenekleri, futbolun zirvesinde adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeşil-siyahlı kulübün U14 Futbol Takımı, 2023-2024 sezonunu Gaziantep İl Şampiyonu olarak tamamlayarak, yeşil-siyahlı camiaya büyük bir gurur daha yaşattı.

Galatasaray'dan çılgın operasyon! Benzema için düğmeye bastılar

Galatasaray'da Erden Timur ara transfer döneminde çılgın bir hamle hazırlığı içinde. Sarı-kırmızılıların, Suudi Arabistan'dan ayrılmayı kafasına koyan Karim Benzema'yı kadrosuna katmaya çalıştığı konuşuluyor.

Carlo Ancelotti'ye tepki gösteren Arda Güler'i şoke eden karar: Kiralanacak

Real Madrid'in Almeria'yı 3-2 yendiği karşılaşmada forma şansı bulamadığı için teknik direktör Carlo Ancelotti'ye tepki gösteren Milli futbolcu Arda Güler'in, Real Sociedad'a kiralanabileceği belirtildi.

Türkiye Kupası'nda ''Dört Büyükler''in Rakibi Belli Oldu!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda kura çekimi yapıldı. "Dört Büyükler"in rakibi belli oldu.

Hakem, elini sıkmayan futbolcuya kırmızı kart gösterdi

Gençlerbirliği - Sakaryaspor maçının bitişinde Sakaryaspor futbolcusu Murat Cem hakemin uzattığı eli sıkmadığı için kırmızı kartla oyun dışına alındı.

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'nın bonservisini belirledi! Fenerliler ''Arda Güler bedavaya gitmiş'' diyecek

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'nın bonservisini 25 milyon euro olarak belirledi. Milli stoper bu rakama satılması durumunda, Fenerbahçe'den Real Madrid'e toplamda 30 milyon euroyu bulan bir ücrete transfer olan Arda Güler'den sonra yurt dışına çıkan en pahalı 2. Türk futbolcu olacak.

Faaliyet raporları açıklandı: İşte en çok kar eden takım!

Süper Lig'in dört büyük kulübünün 2023/2024 sezonunun ilk 6 ayının faaliyet raporları açıklandı. Dört takım arasında kar elde eden iki kulüp bulunurken diğer iki kulüp zarar etti.

Siirtli milli güreşçi, minik sporcuların isteğini geri çevirmedi! Minik sporculara Unutamayacakları bir sürpriz yaptı

Siirtli Milli güreşçi, isminin verildiği tesiste milli forma için ter döken minik sporcularla antrenman yaptı.

Trabzonspor'da Şok Eden Karar: Galatasaray Maçı Öncesi 2 Oyuncu Kadro Dışı

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un artık A takımdan ayrı olarak idman yapacağını ve iki oyuncu için disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatıldığını açıkladı.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 1 - Bodrum FK: 0

Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda konuk ettiği Bodrum FK'yı son dakikada Papy Djilobodji'nin attığı golle 1-0 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.

Diyarbakır'da 250 okula spor malzemesi desteği

Diyarbakır Valiliği, genç ve çocukların spor becerilerini desteklemek ve spora olan ilgiyi arttırmak amacıyla kentteki 250 okula spor malzemesi desteği sundu.

Siirtli Milli Takım Antrenörü Sedat Atılgan Gagavuzya Spor Bakanının Davetiyle Kampa Gidecek

Siirtli Milli Takım Antrenörü Sedat Atılgan, Gagavuzya Spor Bakanı Dragoi Veaceslav tarafından Türkiye Moldova Milli takım kampına davet edildi.

Galatasaray'a Mauro Icardi'den kötü haber

Bir süredir sakatlık yaşayan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin Trabzonspor maçında oynamasının zor olduğu belirtiliyor.

Bryan Acosta, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, MLS ligi takımlarından Portland forması giyen orta saha oyuncusu Bryan Acosta'yı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Siirt Belediye Spor Sezonun Kader Maçını Kazandı! 1. Lig İçin Önemli Aşama Kaydetti

Türkiye Erkekler voleybol 2. ligi 8. Grupta mücadele eden Siirt Belediyesi erkek voleybol takımı, ligin kader maçını kazandı.

TFF'den yeni karar! Bazı maçlar televizyondan yayınlanmayacak

Trendyol Süper Lig ve 1. Lig için yeni yayıncı kuruluşun seçilmesine yönelik ihaleye çıkma hazırlığı devam ederken TFF'den yeni düzenleme geleceği iddia edildi.

Süper Lig'de yeni yabancı kuralı belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu, 5 sezon boyunca uygulanacak yeni yabancı kuralını açıkladı.

Toplam 1319 haber.