Spor

Spor Haberleri

İsmail Kartal: 'Turu geçtik ama çok şükür küçük sakatlıklarla maçı atlattık'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldikleri 2-0'lık Gaziantep FK galibiyetinin ardından, Turu geçtik ama çok şükür küçük sakatlıklarla maçı atlattık dedi.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 2 (Maç sonucu)

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Gaziantep FK-Fenerbahçe maçında duygusal anlar

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Gaziantep FK-Fenerbahçe maçında kronometreler 4.17'yi gösterdiği sırada sahaya karanfiller atıldı, deprem şehitleri anıldı. Maç öncesinde de iki takım futbolcuları ısınmaya Unutmadık, unutmayacağız yazılı tişörtlerle çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 2 (İlk yarı)

Gaziantep FK, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı sarı-lacivertli ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 1 (Maç devam ediyor)

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gaziantep FK, Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Mücadelenin 25 dakikası sarı-lacivertli ekibin 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

DBB tekvando sporcuları Diyarbakır'ı temsil edecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tekvando sporcuları, kentte düzenlenen il birinciliği müsabakalarını kazanarak Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Galatasaray'ın yeni yıldızına Fildişi milli takım otobüsünde dayak!

Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier milli takım otobüsünde şaka mı gerçek mi olduğu hala bilinmeyen bir olayın baş kahramanı olduğu ortaya çıktı.

Hari Vukas: 'Aldığımız 1 puandan memnun değiliz, galibiyete yakın olan bizdik'

Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, deplasmandan 1-1 berabere bitirdikleri Gaziantep FK maçının ardından, Aldığımız 1 puandan memnun değiliz, galibiyete yakın olan bizdik dedi.

Marius Sumudica: 'Beraberliğin normal bir sonuç olduğunu düşünüyorum'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Kayserispor maçının ardından, Beraberliğin normal bir sonuç olduğunu düşünüyorum dedi. Kupadaki Fenerbahçe maçı ile ilgili de konuşan Rumen teknik adam, kendilerini zor bir maçın beklediğini ifade etti.

Arda Güler ve Ancelotti arasında özel görüşme

Real Madrid'in genç oyuncusu Arda Güler ile teknik direktör Carlo Ancelotti arasında Arda'nın aldığı süreler hakkında özel bir görüşme gerçekleştiği, Ancelotti'nin Arda'dan sonraki maçlar için 'daha yoğun bir performans' istediği öne sürüldü.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Kayserispor: 1 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Kayserispor: 1 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantep FK, Kayserispor'u konuk ediyor. Mücadelede 20 dakika Kayseri ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

Ali Koç başkanlığı bırakacağını resmen açıkladı

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu toplantıda başkanlığı bırakacağını resmen açıkladı.

Fenerbahçe'nin borcu açıklandı; 12 milyara yaklaştı

Mehmet Vodina, 31 Mayıs 2023 tarihinden belirlenen tarihler arasında borcun 3 milyar arttığını kaydetti

Galatasaray, iki transferi TFF'ye bildirdi

Süper Lig devi Galatasaray, Serge Aurier ve Carlos Vinicius transferlerini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Minikler Futbol Şenliği'nin ödülleri sahiplerini buldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak ve deprem bölgesindeki 11 ilden katılan çocukların motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen Minikler Futbol Şenliği'nin ödülleri sahiplerini buldu.

Sacha Boey resmen Bayern Münih'te: Galatasaray bonservis bedelini açıkladı

Son dakika haberi... Galatasaray, Sacha Boey'in transferi konusunda Alman devi Bayern Münih'le anlaştıklarını resmen açıkladı. Sarı kırmızılıların transferden elde edeceği gelir de belli oldu.

Siirtspor İkinci Devre İlk Maçına Hazır!

Siirt İl Özel İdare Spor, ligin ikinci devresinde oynayacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Sacha Boey, Bayern Münih yolunda: İşte bonservis bedeli

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Sacha Boey için Galatasaray'la görüşmelere başladı. Münih'in, Galatasaray'a 25 milyon euro bonservis ücreti ödeyeceği iddia edildi.

Toplam 1319 haber.