Ahmet Arıtürk Yazdı: MUHARREM İNCE'Yİ, GAZA GETİRİYORLAR! - Ahmet Arıtürk

Ahmet Arıtürk Yazdı: MUHARREM İNCE'Yİ, GAZA GETİRİYORLAR!


AKP’ye yakın çevreler, Muharrem İnce’yi gaza getirmeye devam ediyorlar. Sözde, kuruluşlarını tamamlamış olan Ali Babacan’ın DEVA Partisi ile Ahmet Davutoğlu’nun GERÇEK partisinin yüzde 1-2 oranında oy alacakları tahmin edilirken, Muharrem İnce'nin henüz partisini kurmadan oy oranının yüzde 6'larda olduğunu söylüyorlar. Bizde bir laf vardır. (Ufak at da civcivler yesin) deriz.

Peki, neden böyle gerçek dışı tahminler yapıyorlar. Çünkü, Muharrem İnce’nin kuracağı partinin CHP’den oy alacağı, DEVA ve GELECEK partilerinin alacakları oyların ise AKP’den eksileceğini biliyorlar. İşte, Muharrem İnce’nin oy oranını yüksek göstererek gaza getirmek istemelerinin sebebi budur!

Bu durumda, biz de bu tahminin tam tersine bir tahmin yapıyor ve diyoruz ki, DEVA PARTİSİNİN alacağı oy oranı yüzde 6, GELECEK PARTISININ ise yüzde 5’tir. Muharrem İnce’nin kuracağı parti alsa-alsa yüzde 0.90 oy alır! Bunu bir araştırmaya bağlı olarak mı söylüyoruz. Hayır, biz de (ufak at da civcivler yesin) kabilinden ve içimizden geldiği şekilde yansıtıyoruz.
Bu ülkede, kendilerini akıllı, milleti keriz zannedenler var. Yok öyle bir şey. Millet uykudan uyanmıştır, artık. (YA ALLAH, BİSMİLLAH, ALLAH-U EKBER) diyerek, dini duygularını okşayıp, halkı galeyana getirenleri çok iyi tanımaya başladı. 20 yıldır devam eden AKP iktidarı, gerçek Müslümanlarla, riyakarların maskelerinin düşürülmesi açısından çok isabetli olmuştur.

Merhum Ziya Paşa’nın (TERKİB-İ BEND) adlı uzun şiirinin her beyiti başlı başına bir vecize hükmündedir. Riyakârları anlatmak için söylediği:
Ümmîd-i vefa eyleme her şahs-ı degalde

Çok hacıların çıktı haçı zir-i bagalde!

Beyiti ne kadar anlamlı ve önemlidir. Evet, saf Müslümanların akıllarını çelmek için yıllarca Kur’an-ı, Ezanı, hilafeti, camileri, mescitleri, BAŞÖRTÜLÜ BACILARI hedeflerine ulaşmanın aracı olarak kullandılar. Ama hak, hukuk, adalet dağıtmak işinde sınıfta kaldılar. Milleti fakirleştirmek pahasına, kendi zenginlerini yaratarak, sırça köşklere yerleştiler.
Size bir gerçeği söyleyeyim mi, AKP iktidarı kadar İslam dinine zarar veren bir siyasi parti daha gelmemiştir. TBMM’ine vitrin süsü olarak birkaç başörtülü çıkarmışlar, imamhatip okulları açmışlar, Ayasofya’yı tekrar ibadete açarak, Fatih Muhammed Han’ın vasiyetini yerine getirmişler! Bunlar, karın doyurmuyor. Milleti, askıda ekmeğe muhtaç etmişler mi, etmemişler mi, kendi zenginlerini yaratmışlar mı, yaratmamışlar mı, devletin bütün önemli fabrikalarını, tesislerini, kurum ve kuruluşlarını haraç-mezat satmışlar mı, satmamışlar mı! Milyonlarca gencin işsiz kalmasına sebep olmuşlar mı, olmamışlar mı!

AKP öncesinde, adalete güvenin yüzde 20’ler dolayına düştüğü başka bir iktidar olmuş mu! Bu ülkede yaşayan herkes mahkeme huzuruna çıktığında hakkında verilecek kararın doğruluğuna yüzde yüz inanmıyor muydu! Şimdi öyle mi, hele siyasi davalarda!

Bu ülkede, elbette şartlarını yerini getirerek herkes siyasi parti kurabilir. Ama işin doğrusu şu ki, kuracağı partinin daha şimdiden yüzde 6 oy oranının olduğunu söylemek, Muharrem İnce’yi gaza getirmek olduğu gibi, milleti keriz yerine koymaktır. AKP’liler tarafından üflenerek şişirilen balon, ilk seçimde patlayacaktır.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendisine oy vermiş bir vatandaş olarak Sayın Muharrem İnce’ye dost tavsiyesi. Yol yakınken, yanlıştan geri dön!

YAZIYI PAYLAŞ!