Ticaret Bakanı Bolat resmen duyurdu: İkinci el araç fiyatı, sıfır araç fiyatını geçemeyecek!

Son dönemde internet ortamında satılan ikinci el araçlardaki fahiş fiyat artışları birçok vatandaşı mağdur ediyor. Birçok ikinci el araç fiyatının internet üzerinden sıfır araçlara göre daha yükseğe satışa çıkartılması büyük tepki topladı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat ikinci el araç fiyatlarıyla ilgili bu eğilim hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte bütün detaylar!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat TBMM'de gazetecilere yaptığı açıklamada, yükselen ikinci el araç fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat internet ortamında satılan ikinci el araç fiyatlarının sıfır araç fiyatlarını geçemeyeceğini ifade etti.

"İLGİLİ İNTERNET SİTELERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ"
Yaptığı açıklamada Bakan Bolat, konuyla ilişkili tüm online satış yapan platformlarla görüşüldüğünü ifade ederek, "Etkisini görmemiz çok sürmeyecek. Temmuz-Ağustos gibi fiyatlarda dengelenmeyi göreceğiz. Baktık dengeye oturmuyor o zaman ilave tedbirler de alırız" dedi.

'6 AY 6 BİN KİLOMETRE' KISITLAMASI BUGÜN UZATILMIŞTI
Ticaret Bakanlığı'ndan bugün yapılan Twitter paylaşımında, otomotiv sektöründe geçerli olan '6 ay 6 bin kilometre' kısıtlamasının 6 ay boyunca uzatıldığı açıklanmıştı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN