Siirtspor Başkanı Canpolat Genç kız hentbol takımını bünyemize aldık

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, kurum bünyesinde genç kız hentbol takımının kurulduğunu açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, kurum bünyesinde genç kız hentbol takımının kurulduğunu açıkladı. 

Takımın idman maçını ziyaret edip antrenör Yusuf Tanık’tan bilgi alan Canpolat, takımın çalışmalara başladığını ve bu yıl 2. Lig'de mücadele edeceğini aktardı. 2. Lig’te mücadele eden Genç Kız Hentbol takımının maddi zorluklar içinde olduğu ve 26 Kasımda başlayacak müsabakalara katılım konusunda sıkıntılar yaşaması nedeniyle Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun bilgisi ve talimatıyla İl Özel İdaresi Spor Kulübü bünyesine aldığını açıklayan Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, gençlere sahip çıkmaya devam edeceğini belirtti.

26 Kasım’da lig maçlarına başlayacağını dile getiren Canpolat: “Bilindiği üzere 3. Lig’de futbol takımımız bulunuyor. Sportif faaliyet önem vermeye devam ediyoruz ve bu kapsamda daha önce kurulan genç kızlarımızdan oluşan Hentbol takımımızı biz devir aldık. Gençlerin önünü açmak spor faaliyetler ile ülkemize ve milletimize önemli bireyler kazandırmak için çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir. İlimizde bulunan hentbol sporu ile uğraşan genç kızlarımızı takımımıza dâhil ederken il dışından bulunan hentbolcu kızlarımızı da transfer ederek toplamda 20 kız hentbol oyuncumuz bulunmaktadır. 26 Kasım’da maçlar başlayacaktır ve maçlara tüm Siirtli kadınları genç kız hentbol takımına destek vermeye bekliyoruz. İlimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Muhammet | 06 Ekim 2022 12:01

    Cok büyük bir hizmet ahirette cok büyük sevap verecekler melekler seni kapida bekleyecek ellerinde ciceklerle sayin eski imam takdir ettim

BUNLARA DA BAKIN