Siirt'te Su, Doğa Sporları ve Turizm Festivallerine Neden Önem Verilmiyor!

Komşu ilimiz Batman'ın Hasankeyf ilçesinde Su, Doğa Sporları ve Turizm Festivali'nin üçüncüsü organize edilirken, yılda binlerce insanın görmek için akın ettiği Botan Vadisinde herhangi bir etkinliğin düzenlenememesinin sebebi merak konusu olmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Daha önce Artı Siirt Haber Ajansı olarak gündeme getirdiğimiz, festival ve etkinlik eksikliğnini hissedildiği kentimizde gençlerin en büyük talebi, komşu illerimizde yapılan festivallere benzer etkinliklerin yapılması.

Siirt'te Su, Doğa Sporları ve Turizm Festivallerine Neden Önem Verilmiyor!

Ilısu Baraj'ı ile birlikte sular altında kalan Botan Vadisi'nin turizme kazanrıdılması ve tanıtımı için farklı festivallere ev sahipliği yapması gerekiyor.

Komşu ilimiz Batman'ın Hasankey ilçesinde bu yıl Su, Doğa Sporları ve Turizm Festivali'nin üçüncüsü organize edildi. Organizasyona Yurt içinden yüzlerce insan festivale katıldı.

Kentin tanıtımında önemli rol oynayan festivaller ve etkinliklerin Siirt'te yeterli olmadığını belirten gençler, bölgede ki diğer ilelr gibi şehrin tanıtımının yapılacağı ve insanların eğlenebileceği etkinlik ve festivellerin yapılması için yetkili kurum ve kuruluşlara çağrıda bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN