Siirt'te Sevdiği Kızın Evini Silahla Basan Genç Hakkında Yeni Gelişme! Mahkemedeki İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Siirt'te arkadaşlık teklifini reddeden genç kızın evini basarak tabanca ile havaya ateş açan S. T. (30), tutuklandı.  Çıkarıldığı mahkemede konuşan S.T, 'Durumun bu noktaya gelmesini istemedim, üzgünüm. Diyalog için gitmiştim' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Olay, dün akşam saatlerinde Barış Mahallesi 1344’üncü sokakta meydana geldi.

İddiaya göre S. T., arkadaşlık teklifi ederek evlenmek istediği ismi öğrenilemeyen genç kızdan yanıt alamayınca, evine gitti. Tabancayla kapıya dayanarak tehditler savuran S. T'ye, ailesi kapıyı açmadı.

Toprak tehditlerini arttırınca, annesi M.A. kapıyı açarak gitmesini istedi. Eve girmek isteyen S. T., ile M.A. arasında çıkan arbedede M.A. hafif yaralandı.

Daha sonra S. T., yanında getirdiği tabancayla evin önünde havaya ateş açtı. Ailenin ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Toprak, kullandığı tabancayla birlikte gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S. T., çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi’nde ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Tehdit’, ‘Kasten yaralama’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

S. T. mahkemede verdiği ifadesinde, “Durumun bu noktaya gelmesini istemedim, üzgünüm. Diyalog için gitmiştim” dediği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN