Siirt'te Düzenlenen 'Sokaklar Bizim 3X3 Basketbol Gençlik Kupası' Şampiyonu Belli Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Siirt'te düzenlediği 'Sokaklar Bizim 3X3 Basketbol Gençlik Kupası' bölge finalleri sona erdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

İlimizin tanıtımı ve basketbolun gelişimi açısından da büyük önem taşıyan finallere kızlarda 6, erkeklerde de 7 takım olmak üzere 13 takım ter döktü.

Oldukça çekişmeli geçen turnuvada erkeklerde Mardin kızlarda da Gaziantep takımları birinci olarak 26-29 Haziran 2022 tarihinde Konya’da düzenlenecek olan finallerde bölgemizi temsil etmeye hak kazandılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK yaptığı açıklamada bundan sonraki dönemlerde de bölgesel ve ulusal nitelikteki sportif etkinliklerin ilimizde gerçekleştirilmesi için çaba harcayacaklarını söyledi .

KISACIK “ Bütün spor etkinlikleri özellikle de bölgesel ve ulusal nitelikte olanlar o ilde sporun gelişimine önemli katkı yaptıkları gibi kentin ekonomik ve sosyal yönlerden de katkıda bulunmaktadırlar. Çok başarılı bir finaller gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde de benzer etkinliklerin ilimizde düzenlenmesi için çaba harcayacağız.” Dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN