Siirt Belediyesi Eş Başkanları Sofya Alağaş Ve Mehmet Kaysi'nin Ramazan Bayramı Mesajı

Siirt Belediyesi Eş Başkanları Sofya Alagaş ve Mehmet Kaysi Ramazan Bayramı münasebetiyle 3 dilde bayram mesajı yayınladı. Alagaş ve Kaysi yayımladıkları mesajda, şu...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Belediyesi Eş Başkanları Sofya Alagaş ve Mehmet Kaysi Ramazan Bayramı münasebetiyle 3 dilde bayram mesajı yayınladı.

Alagaş ve Kaysi yayımladıkları mesajda, şu sözlere yer verdi;

Dini Bayramlarımız; dayanışma, birlik, beraberlik, sevgi, dostluk ve manevi duyguların yoğun yaşandığı müstesna günlerdir.
Asırlardan beri bu topraklarda ortak değerlerini paylaşarak dostluk ve sevgi içinde yaşamış, tarihsel ve kültürel bir mirasa ev sahipliği yapmış Kadim Halklarımızın Ramazan Bayramını kutlar, tüm insanlık için sağlık, mutluluk ve barışa vesile olmasını temenni ederiz.

Cejnên olî, rojên me yên taybet in ku hestên manewî, piştevanî, yekitî, evîndarî, biratî û dostanîyê lê tên jîyîn. Bi sedan sal in ku gelên me yên qedîm di van xakan de nirxên xwe parî hev kirine, di nava dostanî û evîndarîyê de jîyane û bûne xwedî mîrasên dîrokî û çandî. Em cejna Remezanê ya gelên me yên qedîm pîroz dikin û dibêjin bila ev cejn ji bo tevahîya mirovan bibe wesîleya silametî, bextewarî û aştîyê.

E’yêdnel dîni ínné íyyém lé yín’êş fiyén íl mu’êvené, veĥdêniyé,ímĥebbé, dostatiyé ul me’neviyêt.
Inbérok îd lízğeyyér lé ehêlinel qadimin lé kíl’êşu fi él memelékl bíl ímĥebbé ul dostatiyé u kíttala’u sâĥbin şe terîxén ul mirêséníl míştírék.
Nítmenne él ‘îd îsir vesilé şe ĥızur,sılĥ u saĥĥa şel nés kíllén.

Sofya ALAĞAŞ – Mehmet KAYSİ
Siirt Belediyesi Eş Başkanları

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Umut | 09 Nisan 2024 21:11

    Değerli eşbaşkanlarımızın halkımız için hayırlı işlere vesile olacakları inancıyla başarılı olmalarını diler kendilerini tebrik eder bRamazan bayramlarını kutlar

  • Yetkin gözcü | 09 Nisan 2024 16:08

    Valla biz sizden tedhis teror ve cevre ye zulumden baska bir sey gormedik ayrica ramazan bayramiyla alakaniz oldugunuda dusunmuyorum sizden olursa tamam degilse dusman herkese bu gozle baktiginizdan asla suphem yok

BUNLARA DA BAKIN