Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç: Açık, Yeraltı ve Katlı Otopark Alanları Oluşturacağız

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, seçime yönelik projelerini duyurmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Seçim vaatleri arasında yer alan otopark alanları ile ilgili projesini duyuran Olğaç, “projeyle kent merkezinde otopark alanlarının oluşturulması için önemli adımlar atacağız” dedi.

“TOKİ işbirliği ile yapılacak kentsel dönüşüm projesi alanlarında ve belirlediğimiz diğer potansiyel alanlarda açık otoparklar, yeraltı ve katlı otoparklar ile gerçekleşecek projede vatandaşlarımızın araç park yeri sıkıntısını çözüme kavuşturacağız.” Diyen Olğaç, “Oluşturulacak otopark alanları projesi, şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununu çözmeyi hedeflemektedir. Bu proje kapsamında yapılacak olan açık otoparklar, yeraltı ve katlı otoparklar, vatandaşlarımıza daha rahat ve güvenli bir park yeri imkanı sunacak ve şehir trafiğini rahatlatacaktır.” İfadelerini kullandı.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Olğaç, "Hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla, kent merkezinde otopark sorununu çözmek için önemli bir projeyi hayata geçirmek için kararlıyız. Oluşturulacak otopark alanları ile şehrimizin trafik akışını düzenleyecek ve vatandaşlarımızın park yeri ihtiyacını karşılayacağız" dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN