Siirt BBP İl Başkanı Mergen'den, Ekrem Olğaç'a Destek Çağrısı

Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi (BBP) Siirt İl Başkanı Bahattin Mergen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Siirt Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanan Ekrem Olğaç'a destek çağrısında bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te Cumhur İttifakı adayının açıklanmasının ardından açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Siirt İl Başkanı Bahattin Mergen, AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç’ın Cumhur İttifakının ortak adayı olduğunun altını çizerek, Olğaç’a destek çağrısında bulundu.

İl Başkanı Mergen, BBP Siirt İl Başkanlığı’nda açıklamalarda bulunarak, “Bugün itibariyle kadim şehrimiz Siirt’te belediye başkanlığı için seçim çalışmalarını başlatıyoruz. Büyük Birlik Partimiz bu seçimde Cumhur İttifakı ile hareket etme kararı almıştır. Şehit Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi, ‘Firavun’a karşı çıkmak yetmez; Musa’nın yanında olmak gerekir’,  Bizler dün olduğu gibi bugün ve her daim vatanımızın bütünlüğünün ve milletimizin refahının yanındayız. Büyük Birlik Partisi Siirt teşkilatı olarak tüm vatandaşlarımızı gerekirse ev ev sokak sokak gezerek ittifakımıza çağıracağız, ortak adayımız Ekrem Olğaç’a destek talebinde bulunacağız. Davamıza inandıracağız. Bu uğurda en büyük gücümüz davamıza duyduğumuz Aşk’tır.” Dedi.

BBP Siirt İl Başkanı Bahattin Mergen, İl genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliği için kendi partileri adı altında seçime gireceklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN