Özel Siirt Hayat Hastanesi Doktorundan Örnek Davranış

Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Doktoru Fatih Başak tarafından Abdulkerim Kuzu Anaokulu Otitizmli, downsendromlu, zihinsel engelli öğrencilerin muayenelerini ücretsiz gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Özel Siirt Hayat Hastanesi Abdulkerim Kuzu Anaokulunde eğitim gören Otitizmli, downsendromlu, zihinsel engelli öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çocuk Doktoru Fatih Başak tarafından muayeneleri yapıldı.

Özel eğitim gerektiren bireylerin tanımlanmasını yaptıklarını ve  Otitizmli, downsendromlu, zihinsel engellilerinin de bu gruplardan bir tanesi olduğunu dile getiren Abdulkerim Kuzu Anaokulu Müdürü Kamil Beyan, "Bu çocuklarımızın eğitimi, yerleştirilmesi ve yönlendirilmesi önemli bir durumdur. Biz eğitim durumu ile ilgileniyoruz ama ilimizde de bu çocuklarımıza destek veren resmi ve özel kurumların olması bizleri sevindiriyor. Bu kapsamda çocuklarımıza sosyal sorumluluk projesi ile destek veren Özel Siirt Hayat Hastanesi Yönetimine, Çocuk Doktoru Fatih Başak’a, Hastane Müdürü Necmettin Fırat’a teşekkür etti.

Beyan, "Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de öğrencilerimizle ilgili sağlık ihtiyaçlarında destek oldukları için ve hastane yönetiminin bize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, "sosyal sorumluluk projesi ile Abdulkerim Kuzu Anaokulu Otitizmli, downsendromlu, zihinsel engelli öğrencilerin muayenelerini gerçekleştirdiklerini, Daima engelli bireylerin yanında olacaklarını ve herkesin de bir engelli adayı olduğunu unutmadan daha duyarlı davranmalarını rica ediyoruz" şeklinde konuştu.

HaberHaberHaberHaberHaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN