Kiracı, ev sahibini silahlı saldırıda öldürdü

Bursa'da bir kahvehanede oturan Ümit Er, kiracısı Metin A. tarafından silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. İkili arasında evin tahliyesi nedeniyle husumet olduğu ve Metin A.'nın evi boşaltmadığı belirtildi. Metin A., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Dün Bursa'nın Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, arkadaşları ile bir kahvehanede oturan Ümit Er'e, kimliği belirsiz bir kişi tabancayla ateş etti. Göğsünden vurulan Er, kanlar içinde kalırken saldırgan koşarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Er, kurtarılamadı. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, şüphelinin Er'in kiracısı Metin A. olduğunu belirledi.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince dün akşam Millet Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

TEL ÖRGÜLERİN ARKASINDAN ATEŞ AÇMIŞ

Ev sahibi Ümit Er ile kiracısı Metin A. arasında, evin tahliyesi nedeniyle husumet olduğu, Er'in kiracısını evden çıkartmak istediği, işsiz olduğu öğrenilen Metin A.'nın da evi boşaltmadığı belirtildi. Metin A.'nın kahvehanede otururken gördüğü ev sahibine tel örgülerin arkasından ateş ederek, kaçtığı öğrenildi. Metin A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasını ardından adliyeye sevk edildi.

Kiracı, ev sahibini silahlı saldırıda öldürdü

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN