Kılıçdaroğlu ile Erdoğan İstanbul'da aynı gün, aynı anda miting yapacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyük İstanbul mitingleri aynı güne denk geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'un sağlık sorunları nedeniyle bazı programları ertelendi ve bundan sonraki mitinglerinin sayısında bir azalmaya gidilebileceği değerlendiriliyor. Ancak, şu anda hala planlanan bir değişiklik yok ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'un 29 Nisan'da İzmir'de Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda miting yapacak.

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 30 Nisan'da İzmir'de ittifak ortaklarıyla birlikte olacak. Aynı gün, Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Ankara Millet Bahçesi'nde seçmenlerle bir araya gelecek.

Ancak, asıl büyük çekişme 7 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleşecek gibi görünüyor. Bu tarih, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da büyük mitingler aynı güne denk geldi. İstanbul, 11.3 milyon seçmenin yaşadığı ve seçim yarışına sahne olacak önemli bir şehir.

Avrupa yakasındaki Yenikapı Meydanı ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, Erdoğan’ın öncelikli alternatiflerinden biri olarak öne çıkıyor.

Kılıçdaroğlu’nun ittifak ortaklarıyla birlikte sahneye çıkacağı adresin ise Anadolu yakasındaki Maltepe Miting Alanı olması planlanıyor.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN