Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni vaat! Öğretmenlere bir maaş ikramiye vereceğiz

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yeni vaatlerini canlı yayında açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu katılmış olduğu bir programda yeni vaatlerini sıraladı. Kılıçdaroğlu 24 Kasım tarihinde öğretmenlere 1 maaş ikramiye verileceğini duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala cumhurbaşkanı adaylarından vaatler de gelmeye devam ediyor. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmış olduğu bir canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçim sürecinde sunmuş  olduğu vaatlerini duyurmaya devam ediyor. Bu kez de öğretmenlere güzel haberi veren Kılıçdaroğlu 24 Kasım Öğretmenler gününde öğretmenlere birer maaş ikramiye verileceğini açıkladı. Öğretmenlerin en düşüm memur maaşı alan gruplar arasında yer aldığını söyleyen Kılıçdaroğlu özellikle yeni başlayan öğretmenlere vurgu yaptı. 

Memur maaşlarına ek zam yapılması konuşulurken daha önceden sendikalar tarafından sürekli gündeme getirilen öğretmelenlere bir maaş ikramiye verilmesine yönelik Kılıçdaroğlu'ndan da vaat geldi. Buna göre Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğu seçimlere çok az bir zaman kala vaatlerine devam ediyor.

 ÖĞRETMENLERE 24 KASIM TARİHİNDE ÇİTF MAAŞ VERİLECEK

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu katılmış oduğu canlı yayında vaatlerini sıraladı. Yapmış olduğu konuşmada öğretmenleri yakından ilgilendiren bir konu ile ilgili vaat sundu. Buna göre 24 Kasım Öğretmenler gününde öğretmenlere bir maaş ikramiye verileceğini açıkladı. Eğer iktidara gelirlerse yapacakları vaatleri sunmaya devam eden Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı üzerinden de video paylaşımlarında bulunmaya devam ediyor. Bu konuda en güncel bilgileri almak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN