Kaymakam Bağlı, Yılın İlk Ziyaretini Güvenlik Güçlerine Yaptı

Baykan Kaymakamı / Belediye Başkanvekili Emin Bağlı , beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Semih Sevinç ve İlçe Emniyet Amiri Engin Dumlu ile birlikte, yeni yılın ilk saatlerinde jandarma ve polis kontrol noktalarını ziyaret ederek

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Baykan  Kaymakamı / Belediye Başkanvekili Emin Bağlı , beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Semih Sevinç ve İlçe Emniyet Amiri Engin Dumlu ile birlikte, yeni yılın ilk saatlerinde jandarma ve polis kontrol noktalarını ziyaret ederek, yürütülen çalışmaları ve alınan güvenlik tedbirlerini yerinde inceledi.

Kaymakam Bağlı, yılın ilk saatlerinde  Baykan Kent Orman Jandarma Uygulama Noktası ve Veysel Karani Emniyet Uygulama noktasındaki  güvenlik ve kontrol noktalarında görev yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek, yeni yıllarını tebrik etti. 

Kaymakam Bağlı ilk olarak ziyaret defterini imzaladı. Güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayan Kaymakam Bağlı  kendileri ile sohbet etti, Trafikte seyahat eden vatandaşlarla görüşen Kaymakam Bağlı , vatandaşların yeni yılını kutladı. Trafik kurallarına uymalarını hatırlatarak, güvenli seyahatler temennisinde bulundu.

Kaymakam Bağlı, görevdeki tüm güvenlik  görevlilerine başarılar dileyerek, “Tüm Kıymetli Baykanlı hemşehrilerimin ve mesai arkadaşlarımın yeni yılını tebrik ediyor, yeni yılın, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için güzel bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde, barışa, dostluğa, dayanışmaya,  hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN