Bölge

Bölge Haberleri

Komşu ilimizde çobanların yayla kavgası: 7 kişi yaralandı

Bahçesaray ilçesinde 8 mahallenin çobanları arasında başlayan tartışma, kavgaya döndü. Olayda 7 kişi yaralandı.

Van'da 4.1 büyüklüğünde deprem!

Van'da Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı

Diyarbakır’da arazi çatışmasında ölü sayısı 9’a çıktı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan ve uzun namlulu silahların kullanıldığı tartışma kavgaya dönüştü. Kurşunların hedefi olan 7 kişi olay yerinde, yaralanan 4 kişiden ikisi de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 7 ölü, 4 yaralı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Serçeler köyünde iki aile, arazi anlaşmazlığı yüzünden başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Silahların da kullanıldığı kavgada ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı köyde yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Ayrıntılar geliyor...

Komşu İllerde Uyuşturucu Operasyonu: 5 Ton uyuşturucu ele geçirildi, 65 gözaltı

Şırnak merkezli olarak Van ve Mardin'de 158 ekibin 85 adrese eş zamanlı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 65 kişi gözaltına alındı.

Batman'da İki Erkek Cesedi Bulundu!

Batman kent merkezinde iki gün içerisinde iki ceset bulundu. Gültepe ve Hilal Mahalleleri’nde boş arazide bulunan cansız bedenler, kentte büyük üzüntüye neden oldu.

Mardin'de itfaiye eri ve eşek foseptik çukuruna düştü

Mardin'in Derik ilçesinde bir eşek foseptik çukuruna düştü. İtfaiye eri eşeği kurtarmak için çukura indi ancak eşekle birlikte düştü. Yaralanan itfaiye eri hastaneye kaldırılırken, eşek 3 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı.

Yerli TOGG otomobili Batman'da dar gelirli ailelerin gelin arabası olarak hizmet verecek

Batman Valiliği, TOGG otomobilini dar gelirli ailelerin gelin arabası olarak hizmete sunduğunu duyurdu. Vali Ekrem Canalp, toplumun refahı ve mutluluğuna katkıda bulunma amacıyla aracın vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirtti. Rezervasyonlar Batman Valiliği koordinasyonunda yapılacak.

Bu kadarına da pes! Çamaşır suyunda bekletilen etleri vatandaşa yedireceklerdi

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yapılan denetimlerde yaklaşık 500 kilogram bozuk tavuk eti ele geçirildi. İmha edilmek üzere el konulan etlerin çamaşır suyuna batırılarak bekletilmesi bu kadarına da pes dedirtti.

Mardin'de iki aile arasında 'arazi anlaşmazlığı' kavgasında 14 kişi yaralandı

Mardin'in Mazıdağı ilçesine bağlı kırsal mahallede arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada aralarında bir uzman çavuşunda olduğu 14 kişi yaralandı.

Bitlis'te heyelan; ulaşıma kapanan 15 köy yolu 7 saatlik çalışmayla açıldı

BİTLİS'te etkili olan sağanak nedeniyle Mutki ilçesine bağlı 15 köyün ulaşımını sağlayan yolda heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapanırken, köylerdeki su ve kanalizasyon şebekeleri hasar gördü. Yol, ekiplerin 7 saat süren çalışmasıyla açıldı.

Mardin'de iki aile arasındaki arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan taşlı sopalı kavgada 4'ü ağır 11 kişi yaralandı

Mardin'in Derik ilçesinde iki aile arasındaki arazi anlaşmazlığı kısa sürede kavgaya dönüştü. 4'ü ağır, 11 kişinin yaralandığı olayla ilgili soruşturma başlatılırken, arazide geniş bir güvenlik önlemi alındı.

Van'da meydana gelen yoğun kar yağışı, trafiği durma noktasına getirdi

Van-Bahçesaray karayolu üzerinde yer alan 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde etkili olan kar yağışı ve sis, trafiği etkiledi. Bölgede yaşayan vatandaşlar ulaşımda sıkıntı yaşarken, ekipler karla mücadele çalışması başlattı.

Zırhlı araç Zap Suyu'na uçtu! 12 asker yaralandı

Hakkari'de yağış sebebiyle yolların kayganlaşması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıkıp Zap Suyu'na uçan zırhlı araçtaki 12 asker, hafif yaralandı. Askerler, vatandaşların da yardımıyla kepçeyle kurtarıldı.

Ziraat Bankası Bitlis'te 2+1 evleri sadece 71 bin TL’den verecek! Başvurular Ziraat Bankası’na yapılıyor

Sadece 71 bin TL’ye ev sahibi olabilirsiniz. Ziraat Bankası 95 metrekarelik 2+1 evlerin sadece 71.000 TL’den satışa çıkarıldığını ve başvuruların başladığını duyurdu.

Züğürt Ağa filmi gerçek oldu! Adayın sandığında kendine oy çıkmadı

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Abdülkadir Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, oy kullandığı sandıkta kendisine oy çıkmadığını belirtti.

Bitlis'te kızını silahla vuran baba intihar etti

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir baba silahla vurduğu kızını ağır yaraladı. Olaydan sonra aynı silahla intihar eden adam yaşamını yitirdi.

Şırnak'ta iki asker şehit oldu

Şırnak'taki operasyonunda iki jandarma şehit oldu, bir jandarma personeli ile bir korucu ağır yaralandı. Operasyonda üç PKK'lı öldürüldü.

Batman'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik edeceği söylenen Mehmet Şimşek, mitinge katıldı ancak kürsüye çıkmadı

Bir süredir ekonomi yönetimiyle ilgili ismi en sık dillendirilenler arasında yer alan eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Batman mitinginde eşlik edeceği . Sahaya inen Şimşek, mitinge katıldı ancak kürsüye çıkmadı.