Mardin'de iki aile arasında 'arazi anlaşmazlığı' kavgasında 14 kişi yaralandı

Mardin'in Mazıdağı ilçesine bağlı kırsal mahallede arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada aralarında bir uzman çavuşunda olduğu 14 kişi yaralandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Olay, Mazıdağı ilçesine bağlı Kocakent (Tezne) mahallesinde saat: 13.00’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önceden aralarında anlaşmazlık olduğu öğrenilen taraflar arasında ağız dalaşıyla başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kırsal Kocakent Mahallesi'nde yerleşik olan Düzgün ve Otay ailesine mensup fertler arasında başlayan tartışmanın taşlı ve sopalı ve silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine köye çok sayıda Jandarma yönlendirildi. 

Çıkan kavgada biri askeri personel 14 kişi yaralandı. Askeri personelin tarafları ayırmaya çalışan yaralandığı öğrenildi.

Yaralılar; F. Otay, N. Otay, T. Otay, M. S. Otay, H. Düzgün, M. Düzgün, Uzman Çavuş Y. Ç, H. Otay, B. Düzgün, A. Otay, M. T. Düzgün, M. Düzgün, B. Düzgün, İ. Altay, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Mazıdağı ve Mardin’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.


Mahallede taraflar arasındaki kavganın yeniden alevlenmemesi için geniş güvenlik önlemleri alınırken; Jandarma ekipleri, kavgaya ilişkin inceleme başlattı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN