Bölge

Bölge Haberleri

Çiftçilerin dostu olarak biliniyor, et ile besleniyor! Batman'da ortaya çıktı

Batman'da arpa ve buğday hasadının ardından ortaya çıktı, görenler şaşkına döndü. Uzmanlardan açıklama geldi, çiftçinin dostu olarak biliniyor ama et ile besleniyor, işte detaylar...

247 milyon 659 bin TL'lik rekor ikramiye Diyarbakır'a isabet etti

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Çılgın Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen 1 kişi, 247 milyon 659 bin 481 TL'nin sahibi oldu. Kuponun oynandığı bayinin sahibi Süphan Terim, "Sürekli gelip oynayan biriydi; hak etmişti" dedi.

Hakkari'den kahreden haber: Hakime Koç'un cansız bedenine ulaşıldı!

Hakkari’de Cilo-Sat Dağları’nda kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiden Hakime Koç’un cansız bedenine ulaşıldı. Adalet Bakanlığı’nda memur olarak görev yapan Koç’un cenazesi ekipler tarafından düştüğü yerden çıkarıldı.

Husumetli iki aile arasındaki kavga kanlı bitti: 1 ölü, 19 yaralı

Van'ın Erciş ilçesinde, husumetliler arasında geçen hafta bir düğünde taş ve sopalı kavga çıktı. Bugün de karşı karşıya gelen husumetlilerin tartışmasının silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 19 kişi de yaralandı.

Midyat'ta TIR ile kamyonet çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı

Mardin'in Midyat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında TIR ile kamyonet çarpıştı. Kazada, kamyonet sürücüsü Veysi Bilgiç ve oğlu Hamit Bilgiç hayatını kaybederken, TIR şoförü yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Urfa'da sıcaklıklara dayanamayan bir kişi güneşe taş fırlattı

Urfa'da yaşayan bir kişi, sıcaklıklara dayanamayarak güneşe taş fırlattı. Bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Bitlis'te feci kaza... 1 kişi öldü, 2'si ağır 4 kişi yaralandı!

Tatvan ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı.

Batman'da 16 daireyi 39 kişiye satan müteahhit kayıplara karıştı

Batman’da bir müteahhidin 16 dairelik binayı toplamda 39 kişiye satarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşları dolandırdığı öne sürüldü. Mağdurlar sosyal medyada grup kurarak sözleşmelerini birbirlerine gönderince şoke eden gerçek ortaya çıktı.

Aşiret düğününe gelin ve damat at üstünde geldi, takılan paraları 15 kişi saydı

Gevdan aşiretinin düğün töreninde damada 3 milyon 300 bin TL, geline 1 milyon TL değerinde altın takıldı. Masaya konulan paraları, 15 kişi saydı.

Askeri araçla otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 asker yaralı

Van’da askeri araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 13 asker ise yaralandı.

Batman'da şarampole yuvarlanan kamyon alev alev yandı: 4 ölü

Batman’da Çayüstü köyü Kantar Köprüsü yakınında sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle şarampole yuvarlanan ve yanan kamyondaki 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

İşkence ettikleri kamyon şoförünün ellerini arkadan bağlayıp iple ağaca astılar

Şırnak'ta 30 yaşındaki kamyon şoförü, boynundan iple ağaca asılmış şekilde ölü bulundu. Elleri arkadan bağlı olan cansız beden üzerinde bıçak ve işkence izlerinin de olduğu tespit edildi.

Diyarbekirspor isim değişikliğine gidiyor: 'Mezopotamyaspor olacak’

TFF 2’nci Lig’te mücadele eden Diyarbekirspor’un isim değişikliğine giderek Mezopotamya ismini benimseyeceği iddia edildi.

Komşu illerimizde 9 günlük tatilde 13 kişi boğuldu

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde havaların sıcak olması ve Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, gölet ve nehirlere akın etti. Diyarbakır, Mardin ve Batman'da 9 günlük tatilde toplam 13 kişi, girdikleri suda boğularak hayatını kaybetti. AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri olaylara müdahale etti ve hayatını kaybeden vatandaşların cansız bedenlerine ulaşıldı. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazeler defnedildi.

Kozluk'ta 100 dönüm buğday tarlası yanarak küle döndü

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesi Parmakkapı köyünde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında 100 dönümden fazla buğday tarlası tamamen yanarak küle döndü. İtfaiye ve kolluk kuvvetleri tarafından yapılan müdahale sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

Bitlis'te Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı 10 köy ile bu köylere bağlı mezralarında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sürerken, ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Batman Çayı'nda Suriyeli genç boğuldu

BATMAN'da serinlemek için Batman Çayı'na giren Suriye uyruklu Nuri Ömer (16), boğuldu. Olay, öğleden sonra Güney Çevre Yolu Batman Çayı Köprüsü taş ocağı mevkisinde meydana geldi. Suya giren itfaiye dalgıçları, 1,5 saat sonra gencin cansız bedenine ulaştı. Nuri Ömer'in cenazesi otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Minibüs Van Gölü'ne uçtu: 11 yaralı

Van'ın Gevaş ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkarak Van Gölü'ne uçan minibüsteki 11 kişi yaralandı. Olay yerine jandarma, polis, 112 Acil Servis, UMKE, itfaiye ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıçları göle dalış yaparak arama çalışmaları yaptı.

16 yaşındaki çocuk, Batman Çayı’nda boğuldu

Batman’da serinlemek için Batman Çayı’na giren Suriye uyruklu Nuri Ömer (16), boğuldu.