Bölge

Bölge Haberleri

Komşu İlimizde 1 Kilo Bal 160 Bin Liraya Satıldı

Batman'ın Sason ilçesinde festivalde 160 bin liraya satılan 1 kilo balın parasının bir kısmı Mehmetçik Vakfına aktarılacak.

Van'da korkunç olay: 130 koyun telef oldu!

Van'ın Tuşba ilçesinde Ersoy Öntürk'e ait 130 koyun, bilinmeyen bir nedenle telef oldu. Öntürk, yaklaşık 850 bin liralık maddi zararının olduğunu belirterek yardım talebinde bulundu.

Bitlis'te trafik kazası: Bir kişi öldü, dört kişi yaralandı

Bitlis- Tatvan karayolunda üç aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi öldü, dört kişi yaralandı.

‘Tivorlu İsmail’ oğlunu evlendirdi: İki gün iki gece sürdü! Saatlerce para saydılar

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde sosyal medyada fenomeni 'Tıvorlu İsmail’in oğlunun düğününde 7 milyonluk liralık takı takıldı.

Yürek yakan ölüm: 11 aylık bebek babasının kullandığı otomobilin altında kaldı

Diyarbakır'da 11 aylık bebek evinden emekleyerek dışarı çıktı. Küçük Bünyamin, o sırada babasının kullandığı otomobilin altında kalarak can verdi.

3 yaşındaki çocuğun kulağından çıktı: 23 adet, canlı haldeydiler

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 3 yaşındaki kız çocuğunun kulağından 23 adet canlı kurtçuk çıkartıldı. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doktor Gamze Öztürk Yılmaz, yaptığı açıklamada; bu durumun genellikle kırsal kesimlerde yaşayanlarda ve hayvancılıkla uğraşanlarda görüldüğünü söyledi. Yılmaz, "Hastamız biraz geç getirilmişti. Şu an sağlık durumu iyi ve 2 günde bir yakın takibini sağlıyoruz." dedi.

Komşu ilimizde ilginç olay! bozulan dinamoyu tamir etmek için kuyuya giren 5 kişi zehirlendi

Batman’ın Beşiri ilçesinde, bozulan benzinli su dinamosunu tamir etmek için kuyuya giren aynı aileden 5 kişi, sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Van'da katliam gibi kaza: 5 ölü, 30 yaralı

Van'da midibüsün, virajda şarampole yuvarlanması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. İl Göç İdaresine bağlı Geri Gönderme Merkezi'nde bulunan ve güvenlik görevlileri nezaretinde Gaziantep'e götürülen kaçak göçmenlerin içinde olduğu araçta 7 polis, 2 şoför ve 17 kaçak göçmen ise yaralandı.

Kardeş Kavgasından Acı Haber geldi!

Mardin'de iki kardeş arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonunda ağır yaralanan Fehmi Çoğala yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Minibüsle kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

Van'da minibüsle kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

AK Partili Belediye Başkanının Oğlunun Düğününde Takı Yarışı! 2 gün sürdü, 7 bin kişi katıldı! Rakamlar dudak uçuklattı

Şırnak’ta 2 gün 2 gece süren aşiret düğünü adeta takı takma yarışına dönüştü. 7 bin davetlinin katıldığı düğünde geline 1 kilo altın, damada 5 milyon lira takı takıldı. Düğün sahibi ve damadın babası olan Gevdan aşiretine mensup AK Parti Belediye Başkanı Habip Aşan, "Adetimizdir takı takmak ama gösterişten uzak bir düğün olsun istedim" ifadelerini kullandı.

Freni boşalan kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı; ölü ve yaralılar var

Kahramanmaraş'ta, freninin boşaldığı öne sürülen kamyon, mezarlıkta cenaze namazı kılanların arasına daldı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Aşiretten Yeni Karar: Düğünlerde Yöresel Kıyafet Giymek Zorunlu Oldu

Düğünlerde yöresel kıyafet giyme zorunluluğu bulunan Goyan aşiretinin düğününde renkli görüntüler oluştu.

Hakkari'de 11 yaşındaki çocuğa üç kişi tarafından cinsel saldırı: Zanlılar 8 ay sonra serbest kaldı, çocuk intihar etti

Gazeteci Timur Soykan, Hakkari'de 11 yaşındaki bir kız çocuğun üç kişinin cinsel saldırısına uğradığını ve zanlıların sekiz ay sonra tahliye edildiğini anlattı.

Diyarbakır'da evlenmek isteyip olumsuz cevap aldığı kızın düğünü basan şahıs damada kurşun yağdırdı

Diyarbakır’da gerçekleşen bir düğün merasiminde salona gelen kişi gelin ile damadı kurşunladı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Kavgayı ayırmaya çalışan polis memuru, pompalı ile vurularak hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde görev yapan polis memuru Veysel Egin, ailesi ile başka bir ailenin kavgasını ayırmaya çalışırken pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Olayın sorumlusu olarak belirlenen 16 yaşındaki K.D. gözaltına alındı.

Gece adeta gündüze döndü! Düşen göktaşı, Siirt Dahil Türkiye'nin birçok noktasından görüntülendi

Siirt, Malatya, Erzurum, Elazığ, Gaziantep ve çevre illerden görülen bir göktaşı düştü. Sosyal medyada yer alan görüntülerde, göktaşının düştüğü esnada gecenin gündüz gibi aydınlandığı görüldü.

Müftülükten vatandaşlara uyarı: Şeyhe gideceğinize, doktora gidin

Diyarbakır Müftüsü Lütfü İmamoğlu, günde 300 kişiye muska yaparak “şifa” dağıttığı iddia edilen sözde şeyh ile ilgili konuştu: “Şeyhe gideceğinize, doktora gidin” dedi.

Diyarbakır’da muska kuyruğu: Randevuyla çalışıyor, servet kazanıyor!

Diyarbakır’da etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili avlulu evde, kendini 'şeyh' olarak A.A. adlı kişi, randevulu sistemle günde onlarca kişiyi kandırarak muska satıyor. Eve gelenler, kapıdaki görevlinin kestiği fişle içeri girerken bu fişlere 500 ya da 250 lira ücret ödüyor. A.A.’nın aylık kazancının 1 milyon liranın üzerinde olduğu düşünülüyor.