Barış Mahallesi'nde Velilerden Okul Çıkışında Güvenlik Talebi

Barış Mahallesinde veliler, okul çıkış saatlerinde çocuklarının güvenliğini sağlamak amacıyla yetkili ekiplerin gerekli önlemleri almasını talep ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Barış Mahallesi'nde bulunan Haşim Özkan İlköğretim Okulu, okul çıkış saatlerinde yaşanan yoğun yaya trafiği nedeniyle velilerin güvenlik endişeleriyle gündemde.

Veliler, okul çıkış saatlerinde çocuklarının güvenliğini sağlamak amacıyla yetkili ekiplerin gerekli önlemleri almasını talep ediyor.

Okul çevresinde özellikle okul dağılış saatlerinde yoğun bir trafik yaşandığını belirten veliler, çocuklarının güvenliği için bu duruma çözüm bulunmasını istiyor. 

Barış Mahallesi'nde Velilerden Okul Çıkışında Güvenlik Talebi

Veliler, bu süreçte yetkililerin devreye girerek, okul önünde trafiği düzenleyecek ve çocukların güvenli bir şekilde evlerine ulaşmalarını sağlayacak önlemler alması gerektiğini vurguluyor.

Barış Mahallesi'nde Velilerden Okul Çıkışında Güvenlik Talebi

Konuyla ilgili Artı Siirt Haber Ajansına Mehmet Yılmaz , "Okul çıkış saatlerinde bir polis veya zabıta görevlisinin burada olması gerekiyor. Trafik işaretleri ve yaya geçitleri ile ilgili düzenlemeler yapılmalı. Çocuklarımızın güvenliği her şeyden önemli" şeklinde konuştu.

Barış Mahallesi sakinleri ve Haşim Özkan İlköğretim Okulu velileri, çocuklarının güvenli bir şekilde okuldan eve dönebilmeleri için gerekli düzenlemelerin en kısa sürede yapılmasını bekliyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN