Bölge

Bölge Haberleri

Park halindeki otomobil alev aldı

Adıyaman'da park halindeki bir otomobil alev alarak yandı.

Mobilize ekiplerle sağlık hizmetleri vatandaşın ayağına gidiyor

Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı köylere mobil sağlık hizmeti götüren sağlık ekipleri, vatandaşların takdirini topluyor.

Adıyaman'ın şehrin içme suyu şebeke hattı yenileniyor

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, şehrin içme suyu şebeke hattının tamamını daha sağlıklı olan polietilen borularla değiştirecek olan FRIT Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Diyarbakır'da boş bina kendiliğinden çöktü

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde depremde hasar gören 5 katlı ağır hasarlı boş bina kendiliğinden çöktü. Ekiplerin enkazda arama tarama çalışması sürüyor.

Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu

Adıyaman'da, 56 yaşındaki Şener Gündüz, yalnız yaşadığı evinde yakınları tarafından ölü bulundu.

Udma peynir müzesi, 16 ayda 31 bini aşkın misafir ağırladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Udma Peynir Müzesi ve Restoran, 2022 Eylül ayından bugüne toplamda 31 bin 169 kişiye hizmet verdi.

Güne Bakış Gazetesi 20. Yaşını kutluyor

Adıyaman'da yayın yapan Güne Bakış Gazetesi, yayın hayatına başladığı 8 Aralık 2004 tarihinin üzerinden tam 19 yılı geride bırakarak 20'inci yıla girdi.

GETAT ünitesi merkeze dönüştü

Batman Eğitim Araştırma Merkezinde faaliyet gösteren Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) ünitesi, Dünya Sağlık Örgütünün tanımına uygun olarak bedensel, zihinsel ve ruhsal hastalıkların önlenmesi, tanısı, iyileştirilmesi ve tedavisinde kullanılan geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamalarını kapsayan bir merkeze dönüştü.

DTSO, İzmir'de açtığı stantla turizm potansiyelini artırmayı hedefliyor

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ve Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) kentin tarihsel ve kültürel değerlerini İzmir Turizm Fuarı'nda dünyaya tanıtarak turizm kentin turizm potansiyelini artırmayı hedefliyor.

İnsanlık ölmemiş dedirten olay: Hesabına yanlışlıkla yatan 450 bin TL'yi iade etti

Diyarbakır'da banka hesabına yanlışlıkla 450 bin TL gönderildiğini fark eden Cebrail Çelebi, gizlilik politikası nedeniyle bankadan ulaşamadığı şahsı sosyal medyadan bularak parayı iade etti. Nefsine yenik düşmediğini belirten Çelebi, 'Helal rızık işin malına bereket de koyar' dedi.

Kontrolden çıkan midibüs takla attı

Adıyaman'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği midibüs kontrolden çıkarak takla attı.

Gaziantep'te şafak vakti DEAŞ operasyonu: 2 tutuklama

Gaziantep'te jandarma ekiplerince DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

Diyarbakır'da kuduz hastalığı değerlendirme toplantısı

Diyarbakır'da kuduz hastalığı ile mücadele çerçevesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Diyarbakır'da depremde 77 kişiye mezar olan binanın inşasında elverişsiz malzeme kullanılmış

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan, 77 kişinin hayatını kaybettiği, 29 kişinin yaralandığı Serin-2 Apartmanı'na ilişkin aralarında 4 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Diyarbakır'da öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bilgievlerinde eğitim gören öğrencilere ağız ve diş sağlığı semineri düzenlendi.

Silvan ilçesine atıksu arıtma tesisi yapılıyor

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü ve İLBANK ortaklığıyla Silvan ilçesine Atıksu Arıtma Tesisi kuruluyor.

SANKO Okulları öğrencisi yüzmede Türkiye üçüncüsü oldu

SANKO Okulları öğrencisi Tuna Karakuş, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen '12 Yaş Ulusal Gelişim Ligi Projesi Türkiye Finali'nde üçüncü oldu.

Gaziantep'te 26 düzensiz göçmen yakalandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta 26 yabancı uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.

Başkası için ilaç yazma talebini kabul etmeyen aile hekimine önce hakaret sonra saldırı

Gaziantep'te bir şahıs, babası adına ilaç yazma talebini kabul etmeyen aile hekimine fiziksel ve sözlü saldırıda bulundu. Olay anı cep telefonu kamerasına yansırken, gözaltına alınan ve daha sonra adlı kontrol şartıyla serbest bırakılan şahsın ücretli öğretmen olduğu ve olay sonrası görevine son verildiği öğrenildi.