Bölge

Bölge Haberleri

Başkası için ilaç yazma talebini kabul etmeyen aile hekimine önce hakaret sonra saldırı

Gaziantep'te bir şahıs, babası adına ilaç yazma talebini kabul etmeyen aile hekimine fiziksel ve sözlü saldırıda bulundu. Olay anı cep telefonu kamerasına yansırken, gözaltına alınan ve daha sonra adlı kontrol şartıyla serbest bırakılan şahsın ücretli öğretmen olduğu ve olay sonrası görevine son verildiği öğrenildi.

Fadıloğlu: 'Rekabet kaliteyi getirir'

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede bulunan tüm ortaokul öğrencilerinin katılım sağlayabileceği bilgi yarışmasının protokolünü imzaladı. Hem öğrencinin hem de okulunun tablet, yazıcı, bisiklet, kitap seti, eşofman takımı, spor ayakkabı ve sportif malzeme seti ödülü kazanabileceği protokol imza programında konuşan Başkan Fadıloğlu, 'Rekabet kaliteyi getirir. Ödüllendirme noktasında yalnızca öğrencileri değil, aynı zamanda okulları da ödüllendiriyoruz' dedi.

Diyarbakır anneleri bin 557 gündür nöbette

Diyarbakır'da HDP ve PKK'nın çocuklarını kandırarak dağa götürdüğünü ileri süren ailelerin evlat nöbeti devam ediyor.

Otobüsün çarptığı engelli şahıs hayatını kaybetti

Gaziantep'te şehir içi yolcu taşıma otobüsünün çarptığı işitme ve konuşma engelli yabancı uyruklu şahıs, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 7 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Diyarbakır'da sis altında kalan Hevsel Bahçeleri dron ile görüntülendi

Diyarbakır'da sis altında kalan UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki tarihi surlar ve Hevsel Bahçeleri dron ile havadan görüntülendi.

GSO'da Birleştirilmiş Plastik Sektör Toplantısı gerçekleştirildi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Birleştirilmiş Plastik Sektör Toplantısı yapıldı.

Elektrik direğinde mahsur kalan kedi kurtarıldı

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde elektrik direğinde mahsur kalan yavru kedi elektrik dağıtım şirketinin personeli tarafından kurtarıldı.

Şırnak'ta kaybolan genç kızın cansız bedeni Suriye'de bulundu

Şırnak'ta Dicle Nehri'ne atlayan ve kaybolan 14 yaşındaki Zelin Ç.'nin cansız bedeni Suriye'nin Hani köyünde bulundu. Köylüler tarafından bulunan cenazenin Türkiye'ye getirilmesi bekleniyor. Şırnak AFAD İl Müdürlüğü, arama-kurtarm

Gaziantep'te yoğun sis etkili oldu

Gaziantep'te sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis, kentte hayatı olumsuz etkiledi.

Diyarbakır'da evcil hayvanlar için aşı ve çip uygulama odası açıldı

Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bağlar İlçe Müdürlüğü tarafından evcil hayvanları korumak amacıyla kent ve ilçelerinde ilk defa 'Aşı ve Çip Uygulama Odası' açıldı.

Batman'da akaryakıt tankeri böyle patladı

Batman'da bir sanayi sitesinde tamir sırasında alev alan akaryakıt yüklü tanker, sürücüsünün güvenli bir alana götürmeye çalıştığı sırada patladı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olay, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Deprem sonrası görüldü! En tehlikeli 2. bölge: 'Diyarbakır'dan Siirt'e kadar olan alana dikkat edilmeli'

Kahramanmaraş merkezli depremlerinden ardından Batman'ın Beşiri ilçesinin 25 kilometre uzaklığındaki Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı havzasında, çapı 100 metreyi bulan obruk oluştu.

Mardin'de yangın! Sobaya benzin döken anne hayatını kaybetti

Savur ilçesinde, sobayı yakmaya çalışırken döktüğü benzinin parlaması sonucu çıkan yangında 25 yaşındaki Ayşe Öztürk hayatını kaybetti, 2 çocuğu dumandan zehirlendi.

Mardin’de askerlere ateş açan PKK’lılar üzerlerindeki bombayı patlattı

Mardin’in Dargeçit (Kerboran) ilçesinde takip edilen araç içerisinden zırhlı araca ateş açıldı. Çatışma sonrasında araçtaki 2 PKK’li üzerilerindeki bombayı patlattı.

Zehir tacirlerine bir darbe daha! Van'da 4,6 ton toz esrar ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Van'da yürütülen NARKOGÜÇ-38 Operasyonu kapsamında 4 ton 600 kilogram esrar ele geçirildiğini bildirdi.

Diyarbakır'da üzerine demir düşen fabrika sahibi Ramazan Alanko öldü

Diyarbakır'da sahibi olduğu beton boru üretim fabrikasını gezerken üzerine inşaat demiri düşen Ramazan Alanko hayatını kaybetti.

1 kilo bal 160 bin liraya satıldı! Batmanlı iş insanı satın aldı

Batman'ın Sason ilçesindeki festivalde doğal ortamda el değmeden üretilen Sason Balı açık arttırmayla 160 bin liraya satıldı.

Kaçakçılık operasyonu: 1 milyon litre kaçak akaryakıt yakalandı

Bakan Yerlikaya, akaryakıt kaçakçılığına yönelik 46 ilde düzenlenen operasyonlarda 1 milyon litre kaçak akaryakıta el konduğunu duyurdu.

Diyarbakır'da AK Parti yönetiminin tamamı istifa etti

AK Parti Diyarbakır İl Örgütü yönetiminin tamamı istifa etti. Yeni yönetim oluşturulması için Cuma gününe kadar başvuru süre tanındı. İl Başkanı Raşit Ocak yeni bir ekiple sahada olacaklarını söyledi.