Bölge

Bölge Haberleri

'Sonsuzluk Kervanı' Diyarbakırlılarla buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Sonsuzluk Kervanı şiir, sohbet ve ezgi programı düzenlendi.

35. GAFSHOES Fuarı Büyük ilgi ile gerçekleştirildi

35. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı'nı (GAFSHOES) 20 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Şahin: 'Türkiye'nin en güzel engelsiz yaşam merkezi Gaziantep'te'

Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı ile Türk Kızılay Gaziantep iş birliğinde 'Dünya Engelliler Farkındalık Günü' dolayısıyla program düzenledi.

Gaziantep'te yoğun siste görüş mesafesi 25 metreye kadar düştü

Gaziantep'te sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 25 metreye kadar düştü. Yoğun sis nedeniyle kentteki ulaşımda aksaklıklar yaşandığı öğrenildi.

Kadınlardan pastacılık kursuna yoğun ilgi

Şehitkamil Belediyesi, kadınlara yönelik açtığı pastacılık kursunda, pasta, kurabiye ve çeşitli hamur işlerinin püf noktalarıyla ilgili bilgiler veriyor. Şehitkamilli kadınlar, pasta yapımındaki püf noktaları kendileri için açılan pastacılık kursunda öğreniyor.

Gaziantep'te 'NEF Yatırım Sohbetleri' düzenlendi

Ekonomi Gazetesi ve Nef iş birliğinde düzenlenen Nef Yatırım Sohbetleri, 2024'te bizleri ne bekliyor başlıklı sunumla Gaziantep'te gerçekleştirildi.

Diyarbakır'da Taşkın Yönetim Planı Tedbirleri ve Farkındalık Toplantısı yapıldı

Diyarbakır İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Taşkın Yönetim Planı ve Farkındalık Toplantısı gerçekleştirildi.

Diyarbakır'da kasım ayının trafik kazası bilançosu korkuttu

Diyarbakır'da, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığının verilerine göre, kasım ayında meydana gelen 591 trafik kazasında 500 kişi yaralandı, 5 kişi hayatını kaybetti.

Kent merkezine kurt indi

Adıyaman'da, kent merkezine inen bir kurt vatandaşlar tarafından görüntülendi.

HKÜ, Dünya Sivil Havacılık Günü'nü coşkuyla kutladı

Havacılık sektörünün önemli kuruluşları ile protokollere imza atan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü'nü havacılık sektörünün temsilcilerini öğrencilerle buluşturarak kutladı.

'Halıcıları bu cesaretli adımdan dolayı kutluyorum'

İstanbul'da düzenlenen CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarı, dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerinin buluşma noktası olurken, eski Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle de fuara katılan firmaların stantlarını ziyaret etti.

İstanbul Valisi Davut Gül Gaziantepli halıcıları yalnız bırakmadı

İstanbul Valisi Davut Gül, CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarı İstanbul 2023'e katılan firmaların stantlarını ziyaret ederek, Başkan Zeynal Abidin Kaplan'dan bilgiler alarak başarılı bir fuar geçirilmesini diledi.

Yıkımı yapılan ağır hasarlı bina, ev, iş yerleri ve park halindeki aracın üzerine devrildi

Adıyaman'da, yıkımı yapılan ağır hasarlı bina, çevresindeki ev, iş yerleri ve bir aracın üzerine devrildi.

Çeber ve Şahin Gaziantepli halıcılara moral verdiler

Halı firmalarının 2024 yılı koleksiyonlarını tanıtıldığı İstanbul Uluslararası CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarının fuarına katılan Gaziantepli firmaları yalnız bırakmayan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TİM Başkan Vekili Fikret Kileci, Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan'dan fuarla ilgili genel bilgiler alarak firmalara başarılar diledi.

Muhtardan Dicle Elektrik çalışanlarına terör örgütü yakıştırması

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak adına kanunların işletilmesinde görevli muhtar, kamu hizmeti sağlayan Dicle Elektrik'in kaçak tespiti için bölgede bulunan çalışanlarına sözle tacizde bulundu. Mahalle muhtarı, Dicle Elektrik (DEDAŞ), DAİŞ'tir' diyerek terör örgütü benzetmesi yaptı ve mahalle sakinlerini telefonla arayarak ekipleri mahalleye almamaları konusunda çağrıda bulundu.

Vali ve milletvekilleri ihtiyaç ve talepleri bakanlara iletti

Adıyaman Valisi Osman Varol ve beraberinde milletvekilleriyle kentin ihtiyaç ve taleplerini bakanları ziyaret ederek, dile getiriyor.

Diyarbakır'da 2 hükümlü yakalandı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi tarafında yapılan çalışmalarda 2 firari hükümlü yakalandı.

Sincik ilçesinde yoğun sis etkili oldu

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü.

Üç araç birbirine girdi: 1 yaralı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 3 araçın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.