Erdoğan Siirt Emniyet Müdürünü Görevden Aldı! İşte Siirt'in Yeni Emniyet Müdürü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yeni atama kararları yayımlandı. Adana, Iğdır ve Siirt emniyet müdürleri görevden alındı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevden alma ve atama kararları, Resmi Gazete'nin yeni sayısında yayımlandı.

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, Iğdır Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca ve Siirt Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu'nu görevden alan Erdoğan; Adana'ya Ahmet Hakan Arıkan'ı, Iğdır'a Erden Sakarya'yı ve Siirt'e Necmettin Öztürk'ü atadı.

İki ilde de kültür ve turizm müdürleri görevden alınıp yerlerine yeni atamalar yapıldı. Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Halil Çalışlar'ın yerine Fikret Fidan, Kilis İl Kültür ve Turizm Müdürü Cuma Özdemir'in yerine Hüseyin Erkmen getirildi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürü Orhan Deha Dede görevden alındı.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yalçın Aydin, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkan Yardımcılığına İsmail Doğan, Karayolları Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğüne Ahmet Bülent Büyük atandı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDA ÇOK SAYIDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla İçişleri Bakanlığına bağlı kurumlarda çok sayıda görev değişikliği gerçekleşti, vali yardımcısı ve kaymakam atamaları yapıldı.

Onur Titiz'in İzmir Kiraz Kaymakamlığından Antep Nurdağı Kaymakamlığına atanması, Mehmet Kılıç'ın Malatya Doğanşehir Kaymakamlığından Erzurum Pazaryolu Kaymakamlığına atanması, Hikmet Dengeşik'in İzmir Vali Yardımcılığından Manisa Vali Yardımcılığından atanması, Aziz Mercan'ın Yalova Vali Yardımcılığından Bolu Vali Yardımcılığına atanması, Kenan Eskin'in Malatya Vali Yardımcılığından Çorum Vali Yardımcılığına atanması, Mehmet Keklik'in Afyonkarahisar Vali Yardımcılığından Niğde Vali Yardımcılığına atanması kararları iptal edildi.

Maraş Vali Yardımcılığından Sakarya Vali Yardımcılığına atanması iptal edilen Rıza Gençoğlu, Bursa Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN