Dolunay Oğlak burcunda! Her burç ayrı ayrı etkilenecek... Ani bitiş ve başlangıçlara dikkat

Yeni bir ayın başlamasıyla yeni başlangıçlar yeni planlar yapanlar dikkat. Bu ay ani bitişler ve başlangıçlara sahne olacak. Çünkü Dolunay Oğlak burcuna geçiyor. tv100. com yazarı Aycan Balan, 9 Temmuz haftasının gökyüzü enerjisini yazdı. Oğlak burcunda meydana gelen Dolunay hangi burçları, nasıl etkileyecek? İşte bu hafta burçların gündemi...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

tv100. com yazarı Aycan Balan, 9 Temmuz haftasının gökyüzü enerjisini yazdı. Oğlak burcunda meydana gelen Dolunay hangi burçları, nasıl etkileyecek? İşte bu hafta burçların gündemi...

"3 Temmuz Pazartesi günü Oğlak burcunun 11 derecesinde bir Dolunay meydana gelecek. Astrolojide Dolunay dönemi, enerjinin yükseldiği duygusal bir dönem olarak kabul edilir. Dolunay zamanları, genellikle bir döngünün tamamlanması, sonuçların ortaya çıkması ve mevcut durumun vurgulanması anlamına gelir. Dolunay’ın etkileri, Ay'ın sembolik anlamlarına, hangi burçta gerçekleştiğine ve astrolojik konumuna bağlı olarak değişebilir. Bu Dolunay’da da Oğlak burcunun sembolize ettiği konuların etkisi altında olacağız.

Oğlak burcu, kariyer, hedefler ve başarı ile ilişkilidir. Bu Dolunay zamanında, iş hayatımızda önemli bir dönüm noktası veya başarıların meydana gelebileceği bir zaman dilimi altında olacağız. Kariyer hedeflerimizi netleştirmek, iş projelerinde ilerlemek veya yeni sorumluluklar almak için fırsatlar elde edebiliriz. Dolunay’ın etkisiyle, profesyonel olarak daha fazla yetkinlik ve statü kazanabilir veya otorite konumunu güçlendirebiliriz.

Koç ve Yükselen Koç

Oğlak burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile beraber, kariyer, hedefler ve toplumsal statüyle ilgili konularınız ön plana çıkabilir. İş hayatınızda önemli gelişmeler, liderlik rolleri veya iş değişiklikleri gündeme gelebilir. Kendinizi toplum içinde daha fazla gösterme ve başarıya odaklanma eğiliminde olabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve aile yaşantınız arasındaki dengeleri iyi kurmanız gereken bir zaman dilimi içinde olacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa

Oğlak burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile beraber, seyahat, eğitim, hukuki meseleler ve felsefi konularla ilgili yeni gündemleriniz olabilir. Yüksek öğrenim, yurt dışı bağlantılı işler veya yeni bir dili öğrenme gibi konulara odaklanabilirsiniz. Hukuksal konularınız ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize katkıda bulunacak yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizi dengede tutmanız gerekecektir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Oğlak burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile beraber, ortak kaynaklar, borçlar, miras veya finansal düzenlemelerle ilgili konularınız gündeme gelebilir. Ortaklık, kredi, sigorta veya yatırım gibi konular üzerine çalışabilirsiniz. Finansal dengeyi sağlama veya ilişkilerde derinleşme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Beklediğiniz bir miras veya alacaklı olduğunuz bir borç varsa bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı dengede tutmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Oğlak burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile beraber, ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili konularınıza odaklanabilirsiniz. İlişkilerde daha fazla sorumluluk almak, uzlaşma sağlamak veya bağlılığı güçlendiren bir dönem olabilir. İlişkilerde dengeli bir yaklaşımı benimseme ve karşılıklı anlayış geliştirme ihtiyacı ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerinizde ben-sen dengesini oturmanız gereken bir süreç içinde olacaksınız. Ayrıca yeni iş birlikleri ve ortaklıklar içinde olabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Oğlak burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile beraber, iş, sağlık ve günlük rutinlerle ilgili konularınıza odaklanabilirsiniz. İş ortamınızda daha fazla sorumluluk almak, sağlığınızı, alışkanlıklarınızı düzenlemek veya verimliliğinizi artırmak için adımlar atabilirsiniz. Kendinizi günlük yaşamda daha disiplinli bir şekilde yönlendirmek isteyebilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Özellikle diş, kemik ve eklem ağrılarına karşı dikkatli olmanız sizler için faydalı olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak

Oğlak burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile beraber, aşk, romantizm ve eğlenceyle ilgili konularınız gündeme gelebilir. Yaratıcı projelere odaklanmak, sanatsal yeteneklerinizi geliştirmek veya keyifli aktivitelere zaman ayırmak için uygun bir dönem olabilir. Aşk ilişkilerinizde daha derin bir bağ kurma ihtiyacınız artabilir ve duygusal tatmin önceliğiniz olabilir. Bu Dolunay sizden bir ilişkinin sorumluluğunu almanızı ve kendi yeteneklerinize güvenmenizi istiyor.

Terazi ve Yükselen Terazi

Oğlak burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile beraber, aile, ev ve kişisel yaşamla ilgili konularınız gündeme gelebilir. Evde düzenlemeler yapmak, aile ilişkilerini güçlendirmek veya duygusal güvenlik sağlamak için adımlar atabilirsiniz. Aileyle ilgili sorumluluklarınız artabilir veya ev ortamında daha fazla denge ve düzen oluşturma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ebeveynlerinizin sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aile yaşantınız ve kariyer konularınız arasındaki dengeler sizi biraz zorlayabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Oğlak burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile beraber, iletişim, kardeşler, yakın çevre ve kısa seyahatlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim becerilerinizi geliştirmek, yeni bilgi ve beceriler edinmek veya yakın çevrenizle daha sıkı bağlar kurmak isteyebilirsiniz. Yeni projeler veya yazılı/sözlü çalışmalar için uygun bir dönem olabilir. Yeni eğitimler alabilir, ortaklı bir projelerin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Oğlak burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile beraber, maddi değerler, finansal güvenlik ve kişisel kaynaklarla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Maddi hedeflerinize daha fazla odaklanmak, bütçenizi düzenlemek veya gelir kaynaklarınızı çeşitlendirmek için adımlar atabilirsiniz. Finansal stabilite ve güvenlik önem kazanabilir. Kendinize güvenilir kaynaklar yaratmak için harekete geçebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sizlerin burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile beraber, kişisel hedefler, dış dünyada görünürlük ve toplumsal statüyle ilgili konularınız ön plana çıkabilir. Kendi yeteneklerinizi sergilemek, hedeflerinize odaklanmak veya daha fazla sorumluluk almak için iyi bir dönem olabilir. Kendi gücünüzü fark edebilir ve toplum içinde daha belirgin bir rol üstlenme isteğiniz olabilir. İkili ilişkilerinizde sorumluluk almanız istenebilir, ilişkilerinizi dengede tutmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova

Oğlak burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile beraber, içsel dönüşüm, ruhsal gelişim ve bilinçaltınıza attığınız konular, almaktan korktuğunuz sorumluluk duygularınız ön plana çıkabilir. İçsel dengeyi sağlamak, kendinize daha fazla zaman ayırmak ve biraz izole olmak isteyebilirsiniz. Toplumsal olaylara olan duyarlılığınızın artacağı bir dönem olacaktır. Mide hassasiyetleri ve sindirim sorunlarına karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık

Oğlak burcunda meydana gelecek olan Dolunay etkisi ile beraber, sosyal ilişkilerinize, arkadaşlıklarınıza, hedeflerinize ve hayallerinize ulaşma konularına odaklanabilirsiniz. Sosyal çevrenizi genişletmek veya destekleyici arkadaşlıklar geliştirmek isteyebilirsiniz. Grup projelerinde yer almak veya toplumla daha fazla bağ kurmak için uygun bir dönem olabilir. Yeni sosyal çevrelerin içerisine dahil olup yeni bağlantılar kurmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda aşk hayatınız ve sosyal ilişkilerinizdeki dengelere dikkat etmeniz faydalı olacaktır."

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN