DEM Partili Siirtli Gençler: Bizim Olanı Almaya Geliyoruz

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Parti (DEM) Siirt İl Yönetimi, yerel seçimlere sayılı günler kala sokak, sokak, ev, ev gezerek el ve broşür dağıtımı yaparak adaylarını tanıtıyor. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Ramazan ayı nedeniyle saha çalışmalarına iftar saatinden sonra başlayan il yönetimine, gönüllü gençlerin aktif bir şekilde destek vererek çalışması ise dikkat çekti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

Seçime sayılı günler kala, genç gönüllüler Siirt’in tüm mahallelerine aldıkları broşür ve bildirileri gruplar haline dağılarak, adaylarını halka tanıtıyor.

Artı Siirt Haber ajansına konuşan gönüllü gençlerden Serhat, Büyük bir coşku ile seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kapı, kapı, ev, ev, sokak, sokak, mahalle, mahalle geziyoruz. Çalışmalarımız şuan çok güzel bir şekilde devam ediyor. Halkımız bizden umutlu, bizde halkımızdan umutluyuz Biliyorsunuz ki geçmiş iki dönemde kendi irademizle seçtiğimiz seçilmişleri gasp ettiler, kayyum atadılar. Bizde 2024 yerel seçimlerinde bizim olanı geri almak için çalışıyoruz ve çalışmalarımızı aktif bir şekilde sürdürüyoruz. Bizim olanı alacağız, kendimizi, kentimizi biz büyüteceğiz. Bizim olanı almaya geliyoruz.” dedi.

Seçim çalışmalarına gençlerle birlikte katılan DEM Parti Siirt İl Başkanı Eşref Tekin’de son süreçte gençlerden partilerine yoğun bir ilginin olduğunu belirterek, “Başta gönüllü çalışanlarımız ve partimizin emekçi gençleriyle birlikte gördüğünüz gibi iftardan sonra çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Siirt’in tüm mahallelerinde, adaylarımızın hazırladığı bir proje kitapçığı var kentimizin ihtiyaçlarını karşılayacak gerçekçi projeleri halkımıza sunuyoruz. Çalışmalarımız güzel gidiyor. Siirt kazanacak, halkımız kazanacak. Özellikle bu seçimde çok net gördüğümüz bir durum var, Siirt’te gençlerin, partimize ciddi bir ilgisinin olduğunu görüyoruz. Seçim çalışmalarına aktif ve gönüllü olarak katılıyorlar. Bir genç partiyiz, kadınların partisiyiz ve şunu diyoruz genç başladık genç başaracağız diyoruz.” Açıklamasında bulundu.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN