Çinko Fabrikası Yetkililerinden Haberimiz Üzerine Açıklama

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Ajansımızın "Siirt’te 102 Milyon Dolarlık Fabrika Hayaldi Neden Gerçek Olmuyor?" başlıklı haberi üzerine Lineer Metal Çinko Fabrikası yetkilileri konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Fabrikanın iş tamamlanma programında herhangi bir gecikme veya programdan sapma olmadığı bildirildi.

Lineer Metal Çinko Fabrikası Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

"Gerek Siirtli hemşerilerimizin ve bölge insanının gerekse Siirt'le ilgili tüm vatandaşlarımızın bilgi alma haklarını gözeterek haber yapan Artı Siirt Haber Ajansı ekibinin yönettiği "Siirt’te 102 Milyon Dolarlık Fabrika Hayaldi Neden Gerçek Olmuyor?" haberine istinaden bilgilendirme yazısıdır. Öncelikli olarak Lineer Metal Yönetim Kurulu olarak bu soruyu bizler sorma ihtiyacı duymanıza sebep olan ilginiz için teşekkür ederiz. Tüm hemşerilerimizin faydalanabileceği şehrimiz için gurur olmasını istediğimiz tesisimizde iş tamamlanma programında herhangi bir gecikme veya programdan sapma olmadığını bildirmekten memnuniyet duyarız.

Fakat malumunuz üzere dünyanın, Türkiye'nin ve şehrimizin normal akışını etkileyen Kovid-19 virüsüne karşı topyekun önlemler alınmış olup bundan dolayı "yeni-normal" hayat tarzı ile yaşayıp işlerimizi organize etmek durumunda kaldık. Ayrıca Siirt'teki Kovid-19 vakalarını ve karantinayı da yakından takip etmekteyiz. Firmamızın da programlarını kısa vadede etkileyen bu özel durumlar sebebi ile projeyi yöneten hizmet aldığımız ekiplerin hareket kabiliyetlerinde kısıtlamalar olmuştur."

"Fabrikanın 2021 Mart Ayında Açılışı Gerçekleştirilecek"

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Fakat bu süreç içerisinde herhangi bir devlet parası veya kredi kullanmayan herhangi biri veya hemşerimizden borçlanma yapmayan sadece Siirt'te ve ülkemize hizmet etmek gayesinde olan firmamız çalışmalarına yoğun bir şekilde merkez ofislerinden devam etmiştir. Son günlerde yaşanan normalleşme çalışmaları sonuçlarıyla birlikte profesyonel yeni ekipler ile tekrar inşaat hazırlıklarına başlamış olup Şubat ayında duran inşaatımız bu ayın sonu itibariyle yoğun bir tempoyla tekrar başlayacağını ve sonuç olarak önceden bildirdiğimiz 2021 Mart açılışına yetiştirileceğini memnuniyetle bildirmek isteriz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN