Başak Demirtaş'tan İBB adaylığı için resmi başvuru geldi

DEM Parti İstanbul Milletvekili Özgül Saki, Başak Demirtaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu bugün yaptığını açıkladı. DEM Parti İstanbul İl Eş Başkanı Gonca Yangöz ise Başak Demirtaş sorusuna yanıt vermedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Eski HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın ismi İBB adaylığı konusundaki çıkışıyla gündeme gelmişti. Yeni gelişmeye göre Demirtaş'ın DEM Parti'ye İBB adaylığı için resmen başvuru yaptığı öne sürüldü.

"BAŞVURUYU BUGÜN YAPTI"

Konuyla ilgili Tele1'e konuşan DEM Parti İstanbul Milletvekili Özgül Saki, Başak Demirtaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı için adaylık başvurusu yaptığını doğruladı. Saki, Başak Demirtaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu bugün yaptığını açıkladı.

SEZAİ TEMELLİ MYK'YI İŞARET ETMİŞTİ

DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, son açıklamasında "Sayın Başak Demirtaş'ın adaylık için başvurması, bizi sevindirici bir şey. Biz, bu havuza herkesin başvurmasını istiyoruz ama tabii ki değerlendirmeyi komisyonlarımız ve MYK'mız yapacaktır." demişti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN