Apple Vision Pro Ön Siparişe Açıldı: Yoğun İlgiden Teslimatlar 2 Ay Sarktı!

Apple'ın 2 Şubat'ta satışa çıkacak karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro için ön sipariş başvuruları başladı. Ancak yoğun ilgi dolayısıyla ilk günden teslimatlar mart ayına sarkmış gözüküyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

2023'ün en dikkat çeken teknolojik ürünü -ChatGPT'yi saymazsak- Apple Vision Pro olmuştu. Uzun yıllar sonra Apple'ın bildiğimiz ürünlerinden farklı ilk yenilikçi ürünü olan Vision Pro, yapabilecekleriyle de fiyatıyla da epey konuşulmuştu. Apple, bugün Vision Pro ile ilgili önemli dönemeçlerden birine giriyor.

Apple Vision Pro, an itibarıyla Apple'ın resmi sitesinde ön siparişe açılmış durumda. Resmi olarak satışa sunulacağı tarih ise 2 Şubat olarak açıklandı. Dahası, ABD'de yaşıyor ve bir Vision Pro almayı düşünüyorsanız dahi bir süre beklemeniz gerekecek gibi gözüküyor. Zira ön siparişlerin başlamasıyla birlikte Vision Pro'nun tahmin edilen teslimat tarihi ileriye doğru kaymaya başladı.

Apple Vision Pro teslimatları mart ayının ortasına kadar kaydı

Ön siparişe açıldıktan kısa bir süre sonra 256GB kapasiteli Vision Pro için teslimat süresi mart ayına kaydı. İlerleyen dakikalarda 512GB ve 1TB'lık versiyonlar için de teslimat tarihlerinin ileriye alındığı görüldü. Tabii ön sipariş sırasında belirteceğiniz beden ve diğer konfigürasyonlar, teslimat süresinde değişikliğe neden olabilir.

Apple Vision Pro'nun ön sipariş sayfasını incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Apple'ın açıklamasına göre ön sipariş vermek isteyenlerin dikkat etmesi gerekenler şu şekildeydi:
Face ID: Bir Vision Pro siparişi verebilmek için kişilerin Face ID ile doğrulama yapabilecekleri ve yüz taraması yapabilecekleri bir iPhone ya da iPad'i yanlarında bulundurmaları gerekecek. Apple'ın açıklamasına göre bunun nedeni doğru boyuttaki kafa bantlarının belirlenebilmesi olacak.
Reçete: Vision Pro kullanan ancak gözlük de kullanması gereken kullanıcılar için özel lensler üretilecek. Bunun için de kişilerin birkaç soruluk anketin ardından reçetelerini sisteme yüklemeleri gerekecek. Reçetenin güncel olmasının da gerektiği de paylaşılan detaylar arasında.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN