Siirtli Kız Öğrenciler Afrika'da Kuyu Açtırdı

Siirt Zeynep Hatun Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenlerin de desteğiyle Afrika kıtasında bulunan Nepal'de su kuyusu açtırdı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Siirt Zeynep Hatun Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenlerin de desteğiyle, Sadakataşı Siirt Temsilciliği aracılığıyla Afrika kıtasında bulunan Nepal'de su kuyusu açtırdı.

Sadakataşı Siirt Temsilcisi Mesut Karanfil, Artı Siirt'e yaptığı açıklamada, Siirtli öğrencilerin örnek davranış sergilediğini söyledi.
Karanfil, şöyle konuştu:

"Bizim için altın ne kadar değerliyse, onlar için su da bu kadar değerli. Siirt Zeynep Hatun Meslek Lisesi Öğrencileri Nepal'de Su Kuyusu açtırarak güzel bir projeye imza attılar. Öğretmen ve öğrencileri bu örnek davranışlarından kutluyoruz. Uzak coğrafyalardaki kardeşlerimizin yüzü temiz suya ulaşmanın verdiği sevinçle gülüyor. Siz de bağışta bulunabilir ve su kuyularının insanlığa hayat, geleceğe umut olmasına destek olabilirsiniz."

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te ilk defa denendi! Kuraklığa karşı geleceğin ürünü
Siirt'te, Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerin Önlenmesine Yönelik Eğitim Verildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR